0 reacties op “Images tagged "water"”
  • Erg graag gedaan Francisca we zullen je complimenten over de snelle bezorging doorgeven aan onze eigen bezorgers.
   We wensen je ook heel veel plezier met de kalenders van 2023 toe en hopen je volgend jaar weer terug te zien.

 1. Kleine correctie ivm het klaarmaken van de beelden en het herstellen van de schade door de rellen is de veiling verplaatst naar 13 oktober. Voor meer informatie houd HeartWorkHeroes.com in de gaten!

  • We hebben begrepen van de organisatie dat ze ook dit jaar weer de intentie hebben om terug te kregen naar het Kralingse Bos in Rotterdam.
   Als het weer terugkomt dan zijn wij er zeker bij, want het is voor ons een geweldig evenement om vast te leggen.

 2. Marc is een topfotograaf. Blij met het goede resultaat van de fotoshoot voor ons fotobehang op maat. Door de supersnelle service was het ook nog op tijd voor de behanger. Super!

  • Erg leuk om te horen dat de kalender een mooi plekje in de kamer krijgt.
   Ik ga je complimenten wat betreft onze snelle bezorging doorgeven aan onze twee eigen bezorgers.

   We hopen je volgend jaar in 2022 weer terug te zien voor de 2023 editie van dé Rotterdam Kalender.

 3. Werkelijk supersnel geleverd ;-) Keurig verpakt.
  Waren alle leveranciers maar zo goed!
  En dus ook volgend jaar weer supermooie Rotterdam fotoos, elke maand weer.
  Komplimenten voor de kontinu kwaliteit.

  • We zijn echt superblij om dit te horen Fred. Wij zullen dit ook doorgeven aan onze eigen bezorger.
   Heel veel plezier met de kalender en we hopen je graag volgend jaar weer terug te zien voor de 2023 editie.

 4. Pingback: Weer verliefd op je huis met wanddecoratie van MS Fotografie

 5. Pingback: Pow Wow Rotterdam 2021 in Feijenoord - MS Fotografie

 6. Een grote wens gaat in vervulling dat naast dat jullie afdrukken en mokken van De Kuip nu ook onderzetters leveren van onze voetbalclub Feyenoord Rotterdam.

 7. Een grote wens gaat in vervulling dat naast dat jullie afdrukken en mokken van De Kuip nu ook onderzetters leveren van onze voetbalclub Feyenoord Rotterdam.

 8. De prachtige mokken werden op een maandagmiddag per koerier gebracht. Ieder bakkie pleur smaakt nu nog lekkerder.
  Complimenten voor de service en de kunstwerkjes.

 9. De prachtige mokken werden op een maandagmiddag per koerier gebracht. Ieder bakkie pleur smaakt nu nog lekkerder.
  Complimenten voor de service en de kunstwerkjes.

 10. Echt makkelijk dat jullie nu ook schitterende set onderzetters van 6 stuks hebben gemaakt met afdrukken van ons mooie Rotterdam, dit past perfect bij de Rotterdam Mokken.

 11. Echt gers dat jullie ook schitterende afdrukken van onze mooie Witte Huis in Rotterdam op onderzetters leveren, dit past perfect bij de Rotterdam Mokken.

 12. Echt gers dat jullie ook schitterende afdrukken van onze mooie Witte Huis in Rotterdam op onderzetters leveren, dit past perfect bij de Rotterdam Mokken.

 13. Echt gers dat jullie ook schitterende afdrukken van onze mooie ss Rotterdam in Rotterdam op onderzetters leveren, dit past perfect bij de Rotterdam Mokken.

 14. Echt gers dat jullie ook schitterende afdrukken van onze mooie Kralingseplas in Rotterdam op onderzetters leveren, dit past perfect bij de Rotterdam Mokken.

 15. Echt gers dat jullie ook schitterende afdrukken van onze mooie Erasmusbrug in Rotterdam op onderzetters leveren, dit past perfect bij de Rotterdam Mokken.

  • Echt heel erg bedankt en wij bij MS Fotografie zijn ook enorm blij dat we deze nieuwe Feyenoord De Kuip en Rotterdam mokken en onderzetters aan onze collectie kunnen toevoegen.

 16. Echt gers dat jullie ook schitterende afdrukken van onze mooie Euromast in Rotterdam op onderzetters leveren, dit past perfect bij de Rotterdam Mokken.

 17. Echt een geweldige toevoeging dat jullie naast afdrukken op canvas en ander materiaal van De Kuip nu ook mokken gaan leveren van onze voetbalclub Feyenoord Rotterdam en De Kuip.

  • Echt heel erg bedankt en wij bij MS Fotografie zijn ook enorm blij dat we deze nieuwe Feyenoord De Kuip en Rotterdam mokken aan onze collectie kunnen toevoegen.

  • Heel erg bedankt. Wij bij MS Fotografie zijn ook enorm blij dat we nu eindelijk de mogelijkheid hebben om de gerse Oudehaven Rotterdam als prachtige mok kunnen leveren en aan onze Rotterdamse collectie van mokken kunnen toevoegen.

  • Heel erg bedankt. Wij bij MS Fotografie zijn ook enorm blij dat we nu eindelijk de mogelijkheid hebben om de gerse skyline van Rotterdam vanuit de Kralingseplas als prachtige mok kunnen leveren en aan onze Rotterdamse collectie van mokken kunnen toevoegen.

  • Heel erg bedankt. Wij bij MS Fotografie zijn ook enorm blij dat we nu eindelijk de mogelijkheid hebben om de gerse Euromast Rotterdam als prachtige mok kunnen leveren en aan onze Rotterdamse collectie van mokken kunnen toevoegen.

  • Heel erg bedankt. Wij bij MS Fotografie zijn ook enorm blij dat we nu eindelijk de mogelijkheid hebben om de gerse Erasmusbrug Rotterdam als prachtige mok kunnen leveren en aan onze Rotterdamse collectie van mokken kunnen toevoegen.

  • Heel erg bedankt. Wij bij MS Fotografie zijn ook enorm blij dat we nu eindelijk de mogelijkheid hebben om de gerse ss Rotterdam Rotterdam als prachtige mok kunnen leveren en aan onze Rotterdamse collectie van mokken kunnen toevoegen.

  • Heel erg bedankt. Wij bij MS Fotografie zijn ook enorm blij dat we nu eindelijk de mogelijkheid hebben om deze gerse Skyline Rotterdam als prachtige mok kunnen leveren en aan onze Rotterdamse collectie van mokken kunnen toevoegen.

  • Echt heel erg bedankt. Wij bij MS Fotografie zijn ook enorm blij dat we nu eindelijk de mogelijkheid hebben om deze explosieve zonsopkomst in Rotterdam als gerse mok kunnen leveren en aan onze collectie mokken kunnen toevoegen.

  • Echt heel erg bedankt en wij bij MS Fotografie zijn ook enorm blij dat we deze nieuwe Feyenoord De Kuip en Rotterdam mokken aan onze collectie kunnen toevoegen.

 18. Gistermorgen de nieuwe kalender voor 2022 besteld en tot mijn verrassing lag die s’middags al in de brievenbus.
  En ook weer met prachtige foto’s nog een half jaar ga ik genieten van de kalender van 2021.
  Ontzettend bedankt en groetjes voor jullie hele gezin.

  • Erg bedankt Connie voor je mooie recensie. Ik wens je nog veel plezier met de kalender van 2021 en straks natuurlijk ook
   met onze Rotterdam Kalender 2022.

 19. Het is weer een schitterende Rotterdam Kalender van 2022 geworden. De foto’s geven altijd een prachtige indruk hoe gers Rotterdam wel niet is.

  • Erg bedankt en we hopen dit jaar weer heel veel mensen blij te mogen gaan maken met onze Rotterdam Kalender van 2022 of met onze andere mooie producten.

 20. Hoi ,
  Ik ben op zoek naar foto’s van de hotspots van Rotterdam zoals de Erasmusbrug,de Euromast,de Kuip, de kubuswoningen,de SS boot.enz enz Ik wil die foto’s gaan sublimeren op mokken en onderzetters.kan jij wat voor ons betekenen.
  Mvgr Denis Brochard
  Primera Zuidplein

  • Erg bedankt voor je interesse Denis. Ik ga spoedig contact met je opnemen om te kijken waar wij je kunnen helpen met deze foto’s voor deze leuke Rotterdam items.

 21. Wat blijven al die foto’s van topkwaliteit. Kleur, scherpte en het steeds weer andere invalshoeken kunnen vinden getuigt van vakmanschap en passie voor deze vorm van fotografie. Ook het servicegericht communiceren naar afnemers en/of belangstellenden mag als positief worden omschreven.

  • Erg bedankt heer/mevrouw Zijlstra we zien het als topsport en dat willen we graag op het hoogste niveau uitvoeren.
   We hopen dat we nog enorm veel mensen de komende jaren blij mogen gaan maken met een mooie afdruk, fotowand of
   een kalender van onze mooiste stad Rotterdam.

 22. Pingback: Het Stadscentrum van Rotterdam | Rotterdam by Night | MS Fotografie

 23. Pingback: Het Stadscentrum van Rotterdam | Rotterdam by Night | MS Fotografie

 24. Pingback: Maassluis by Night verlicht schitterende schepen | MS Fotografie

 25. Ongelooflijk! Vanmorgen besteld, vanmiddag langsgebracht. De kalender van 2020 was zo mooi dat ik de kalender van 2021 wel moest bestellen. Dank je wel voor de supersnelle service. De kalender hangt inmiddels.

  • Erg bedankt voor je leuke recensie Wout en veel plezier met de 2021 kalender.
   We hopen je volgend jaar weer terug te zien als de nieuwe kalenders van 2022 weer uitkomt.

 26. Pingback: De Nationale Droneshow bij de Erasmusbrug in Rotterdam | MS Fotografie