0 reacties op “Images tagged "water"”
  • Erg bedankt. We hopen met onze Rotterdam by Night workshops in samenwerking met CameraNU in 2024 ook weer enorm veel mensen blij te mogen gaan maken.

 1. Bijna 300 pagina’s met schitterende foto’s van de stad Rotterdam en al zijn mooie plekken. Zo’n mooie stad verdient gewoon een Captured: Rotterdam.

 2. Het is weer een gerse Rotterdam Kalender van 2024 geworden. De foto’s geven altijd een schitterende indruk hoe prachtig Rotterdam wel niet is.

  • Erg bedankt. We hopen met onze Rotterdam by Night workshops in samenwerking met CameraNU in 2023 ook weer enorm veel mensen blij te mogen gaan maken.

  • Dankjewel. We hopen met onze Rotterdam by Night workshops in samenwerking met CameraNU in 2023 ook weer enorm veel mensen blij te mogen gaan maken.

 3. Langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de inspirerende workshop van afgelopen zaterdag in Rotterdam.

  Erg veel geleerd en enorm gaaf om te doen.
  Je weet je passie goed over te brengen en dat werkt besmettelijk 😉

  • Erg graag gedaan Francisca we zullen je complimenten over de snelle bezorging doorgeven aan onze eigen bezorgers.
   We wensen je ook heel veel plezier met de kalenders van 2023 toe en hopen je volgend jaar weer terug te zien.

 4. Kleine correctie ivm het klaarmaken van de beelden en het herstellen van de schade door de rellen is de veiling verplaatst naar 13 oktober. Voor meer informatie houd HeartWorkHeroes.com in de gaten!

  • We hebben begrepen van de organisatie dat ze ook dit jaar weer de intentie hebben om terug te kregen naar het Kralingse Bos in Rotterdam.
   Als het weer terugkomt dan zijn wij er zeker bij, want het is voor ons een geweldig evenement om vast te leggen.

 5. Marc is een topfotograaf. Blij met het goede resultaat van de fotoshoot voor ons fotobehang op maat. Door de supersnelle service was het ook nog op tijd voor de behanger. Super!

  • Erg leuk om te horen dat de kalender een mooi plekje in de kamer krijgt.
   Ik ga je complimenten wat betreft onze snelle bezorging doorgeven aan onze twee eigen bezorgers.

   We hopen je volgend jaar in 2022 weer terug te zien voor de 2023 editie van dé Rotterdam Kalender.

 6. Werkelijk supersnel geleverd ;-) Keurig verpakt.
  Waren alle leveranciers maar zo goed!
  En dus ook volgend jaar weer supermooie Rotterdam fotoos, elke maand weer.
  Komplimenten voor de kontinu kwaliteit.

  • We zijn echt superblij om dit te horen Fred. Wij zullen dit ook doorgeven aan onze eigen bezorger.
   Heel veel plezier met de kalender en we hopen je graag volgend jaar weer terug te zien voor de 2023 editie.

 7. Pingback: Weer verliefd op je huis met wanddecoratie van MS Fotografie

 8. Pingback: Pow Wow Rotterdam 2021 in Feijenoord - MS Fotografie

 9. Een grote wens gaat in vervulling dat naast dat jullie afdrukken en mokken van De Kuip nu ook onderzetters leveren van onze voetbalclub Feyenoord Rotterdam.

 10. Een grote wens gaat in vervulling dat naast dat jullie afdrukken en mokken van De Kuip nu ook onderzetters leveren van onze voetbalclub Feyenoord Rotterdam.

 11. De prachtige mokken werden op een maandagmiddag per koerier gebracht. Ieder bakkie pleur smaakt nu nog lekkerder.
  Complimenten voor de service en de kunstwerkjes.

 12. De prachtige mokken werden op een maandagmiddag per koerier gebracht. Ieder bakkie pleur smaakt nu nog lekkerder.
  Complimenten voor de service en de kunstwerkjes.

 13. Echt makkelijk dat jullie nu ook schitterende set onderzetters van 6 stuks hebben gemaakt met afdrukken van ons mooie Rotterdam, dit past perfect bij de Rotterdam Mokken.

 14. Echt gers dat jullie ook schitterende afdrukken van onze mooie Witte Huis in Rotterdam op onderzetters leveren, dit past perfect bij de Rotterdam Mokken.

 15. Echt gers dat jullie ook schitterende afdrukken van onze mooie Witte Huis in Rotterdam op onderzetters leveren, dit past perfect bij de Rotterdam Mokken.

 16. Echt gers dat jullie ook schitterende afdrukken van onze mooie ss Rotterdam in Rotterdam op onderzetters leveren, dit past perfect bij de Rotterdam Mokken.

 17. Echt gers dat jullie ook schitterende afdrukken van onze mooie Kralingseplas in Rotterdam op onderzetters leveren, dit past perfect bij de Rotterdam Mokken.

 18. Echt gers dat jullie ook schitterende afdrukken van onze mooie Erasmusbrug in Rotterdam op onderzetters leveren, dit past perfect bij de Rotterdam Mokken.

  • Echt heel erg bedankt en wij bij MS Fotografie zijn ook enorm blij dat we deze nieuwe Feyenoord De Kuip en Rotterdam mokken en onderzetters aan onze collectie kunnen toevoegen.

 19. Echt gers dat jullie ook schitterende afdrukken van onze mooie Euromast in Rotterdam op onderzetters leveren, dit past perfect bij de Rotterdam Mokken.