MS Fotografie nu ook actief op YouTube

MS Fotografie nu ook actief op YouTube

Op het YouTube-kanaal van MS Fotografie zullen vanaf heden alle video’s van Rotterdam by Day en Rotterdam by Night online komen. Indien je al onze video’s wilt bekijken klik dan hier. Vergeet ook niet jezelf direct op ons YouTube-kanaal te abonneren om al onze toekomstige filmpjes van Rotterdam te bekijken.

Afgelopen week hebben wij onze eerste video online geplaatst van de spectaculaire droneshow in Rotterdam die tijdens Bevrijdingsfestival gegeven is. De gehele blog met diverse foto’s van de droneshow kan je nu ook in een artikel op onze website vinden. In de toekomst hebben wij uiteraard nog meer plannen om naast het maken van onze foto’s ook diverse filmpjes online te gaan plaatsen.

Ook is de website per direct uitgebreid met een nieuwe rode ‘social media’ icoon (rechts bovenin). Op deze plek zijn alle links te vinden naar de plekken waar MS Fotografie op het wereldwijde web te vinden is. We zijn benieuwd of we jou binnenkort ook mogen verwelkomen op één van onze sociale media accounts.

MS Fotografie nu ook actief op YouTube | Cover

Interesse in een fantastische foto vanuit één van de video’s van professioneel stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *