Foto-expositie In Beeld over de Wereldhavendagen

Foto-expositie In Beeld over de Wereldhavendagen

De foto-expositie In Beeld op de buitengevel van het Maritiem Museum Rotterdam geeft tussen 1 tot en met 30 september een terugblik op 42 jaar Wereldhavendagen Rotterdam. In Beeld laat de mooiste foto’s zien van de afgelopen edities. Het expositie is gecureerd door Anne Reitsma die tevens een schitterende vuurwerk foto van MS Fotografie van de avondshow uitkoos.

Het doel was om een spraakmakende serie beelden van de Wereldhavendagen Rotterdam door de jaren heen samen te stellen. Er zijn foto’s geselecteerd waarbij je direct ziet dat het de Wereldhavendagen Rotterdam is: water, schepen, publiek, de Rotterdamse skyline. Die combinatie zorgt voor een echte wow-factor.

Een aantal beelden zijn voorzien van een QR-code, waarmee bezoekers op hun smartphone een aanvullende video kunnen bekijken waarin het verhaal achter de betreffende foto wordt vertelt. Bij een aantal andere beelden brengt Augmented Reality-technologie de foto bovendien tot leven via de gratis app van MUST SEE.

Ondanks het gemis van de Wereldhavendagen Rotterdam dit jaar maakt deze foto-expositie toch nog iets goed. Interesse in deze fantastische foto op canvas, fotoprint of behang afdruk van Rotterdam van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *