Reisfotografie België

Het Koninkrijk België is een land in het westen van Europa. Het grenst aan de ene kant aan Nederland en aan andere kant aan Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. De hoofdstad is Brussel en tevens het bestuurlijk centrum van de Europese Unie. Wij bij MS Fotografie komen er met grote regelmaat, want je hoeft niet ver te reizen om verrassende plekjes te ontdekken. België is een mooie bestemming voor een weekendje weg of een korte reis dicht bij huis.
  

Via deze reisfotografie blogs van MS Fotografie laten we onze unieke Belgische reisfoto’s zien gemaakt in onder andere de grote steden zoals: 
 

Antwerpen | In deze blog baan je een weg langs het Centraal Station van Antwerpen in België. Je gaat ondergronds in de voetgangers- en fietstunnel Sint-Annatunnel onder de Schelde. Maar komt ook op grote hoogte via een beklimming van het dak van Museum aan de Stroom. Het uitzicht vanuit hier heb je op Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en de havens van Antwerpen.
Brugge | De stad Brugge in België is een geweldige stad waar je je als reisfotograaf echt kan uitleven. De mooie kerken, oude gebouwen, grachten en leuke stadsgezichten zijn zeker de moeite waard.
Gent | De stad Gent in België is een enorme aanrader voor de nachtfotografieliefhebber, want de Oude Vismijn, Kasteel Gravensteen en Sint-Michielsbrug zijn in de nacht echt schitterend verlicht. Ook het Design Museum en de bioscoop Sphinx Cinema is iets wat je absoluut moet bezoeken.
Leuven | De stad Leuven in België staat bekend om zijn oude industriële fabrieken in het Vaartkom-gebied. Ook om het rijkelijke nachtleven op de Oude Markt. Indien je meer van rust houdt dan is het Abdij van Park net buiten de stad zeker een aanrader.
 

Klik op één van de onderstaande fotoreisblogs naar keuze om een fotoblog te bekijken die door ons gemaakt is in één van de mooie steden die België rijk is. Via onze shop zijn een groot aantal van onze reisfoto’s te bestellen voor aan de muur.