Vuurwerk Wereldhavendagen 2018 | Rotterdam

Vuurwerk Wereldhavendagen 2018

Het vuurwerk op de zaterdagavond van de Wereldhavendagen is meestal één van de hoogtepunten van het evenement. Vele tienduizenden mensen komen van heinde en ver om de show op de kades te bekijken.

Na vorige jaar één van de mooiste vuurwerkshows ooit in Rotterdam te hebben gezien met vele “oohs” en “aahs” viel de vuurwerkshow dit jaar wat tegen. Om 22.15 uur begon de vuurwerkshow die in totale duur iets korter was dan vorige jaar.

Het aantal vuurpijlen, hoogte en de intensiviteit in kleur was dit jaar beduidend minder dan vorige jaar. De botenparade met LED-verlichte boten voorafgaand aan de vuurwerkshow paste wel helemaal bij het “Energize” thema van dit jaar.

De muzikale omlijsting van het avondprogramma was dit jaar op en top Rotterdams. Op de kade waren platforms geplaatst voor studenten van de dansopleiding van Codarts Rotterdam. De studenten dansten mee tijdens de show op een choreografie van Conny Janssen Danst.

De Rotterdamse Dj Niles Alister warmde het publiek op. Het muzikale gedeelte tijdens de shows was van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en was volledig geïntegreerd.

Interesse in een unieke vuurwerk foto van de Wereldhavendagen van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur ? Kijk dan eens in onze Shop.

Eén reactie op “Vuurwerk Wereldhavendagen 2018 | Rotterdam”
  1. Pingback: De Rotterdamse Skyline vanuit de 10 mooiste plekken | MS Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *