Gelukkig Nieuwjaar! De Nationale Droneshow in Rotterdam

De Nationale Droneshow bij de Erasmusbrug in Rotterdam

De Nationale Droneshow in Rotterdam luid dit jaar voor het eerst het Nieuwjaar officieel in. Als eerste willen wij jullie namens MS Fotografie een heel erg gelukkig nieuwjaar toewensen. Het is een jaar geworden anders dan anders en dat is misschien nog wel een aardig understatement.

Elk jaar kijken wij graag nog even terug op het jaar met ons bedrijf. In januari, februari en maart hadden wij onze beste drie maanden uit ons bestaan met diverse mooie projecten. Het Songfestival die een foto van ons bedrijf gebruikte tijdens dé loting van de halve finales. De maanden hierna kwam de lockdown en heeft ons als bedrijf, maar ook veel bevriende bedrijven behoorlijk hard getroffen.

De Nationale Droneshow in Rotterdam | Movie

Uiteraard zijn we niet bij de pakken neer gaan zitten en keihard aan de slag gegaan. We hebben een compleet nieuwe webshop gebouwd wat zich meer richt op consumentenproducten zoals afdrukken, kalenders, ansichtkaarten en workshops.

Iedereen die dus afgelopen jaar een afdruk, kalender, ansichtkaartenset of een workshop heeft gevolgd heeft er voor gezorgd dat ons bedrijf kan voortbestaan. Wil je ook een heel jaar lang, elke maand prachtige foto’s van Rotterdam aan jouw muur? Bestel dan via de onderstaande bestelknop één van de laatste exemplaren van onze Rotterdam Kalender van 2021.

 13,95+ In winkelwagen

We hopen uiteraard iedereen in het nieuwe jaar weer te mogen verwelkomen op onze website en alle sociaal media platformen zoals Facebook, X, Instagram, Pinterest en LinkedIN. Of bij één van onze schitterende workshops nachtfotografie.

Interesse in één van de schitterende drone foto’s van de Nationale Droneshow van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *