Portfolio

Portfolio

Op deze pagina kun je de portfolio van MS Fotografie vinden verdeeld over de vijf marktgebieden Rotterdam by Night, Rotterdam by Day, Reizen, Haven en Evenementen waarmee wij actief zijn.

Rotterdam by Night
In onze Rotterdam by Night collectie bevinden zich schitterende nachtfoto’s van Rotterdam gemaakt door stadsfotograaf Marc van der Stelt van MS Fotografie. Rotterdam by Night is in 2014 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam. De Rotterdam by Night foto’s zijn uiteraard online te bestellen via onze shop.

Portfolio Rotterdam by Night MS Fotografie Rotterdam

Rotterdam by Day
In onze Rotterdam by Day collectie bevinden zich schitterende dagfoto’s van Rotterdam gemaakt door stadsfotograaf Marc van der Stelt van MS Fotografie. Rotterdam by Day is in 2014 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam. De Rotterdam by Day foto’s zijn uiteraard online te bestellen via onze shop.

Portfolio Rotterdam by Day MS Fotografie Rotterdam

Reizen
Al sinds 2014 maken wij van MS Fotografie fotoreizen naar diverse steden in Europa. We hebben de foto’s van bijvoorbeeld Boedapest, Barcelona, Praag, Brugge, Gent, Parijs en Antwerpen gebundeld in een grote collectie reisfoto’s. Uiteraard zijn deze foto’s ook online te bestellen in onze shop.

Portfolio Reisfotografie MS Fotografie Rotterdam

Haven
Rotterdam is de grootste havenstad van Europa en heeft de op twee na grootste haven van de wereld. MS Fotografie probeert regelmatig deze connectie te leggen met de haven waaruit ooit het mooie Rotterdam is ontstaan. We konden niet achterblijven en hebben een speciale collectie havenfoto’s toegevoegd aan MS Fotografie. De havenfoto’s zijn uiteraard ook online te bestellen via onze shop.

Portfolio Havenfotografie MS Fotografie Rotterdam

Evenementen
Als laatste onderdeel van MS Fotografie maken wij foto’s op diverse vaste evenementen. We zijn elk jaar te vinden op de Wereldhavendagen, Het Nationale Vuurwerk, Museumnacht, Dag van de Architectuur, Rotterdamse Dakendagen en Open Monumentendag. Ook interesse in foto’s van uw evenement neem dan contact met ons op via ons online contactformulier.

Portfolio Evenementenfotografie MS Fotografie Rotterdam