Weer verliefd op je huis met wanddecoratie van MS Fotografie

Weer verliefd op je huis met wanddecoratie van MS Fotografie

Weer verliefd op je huis is het woonprogramma. In het programma zorgen stylisten voor make-overs waardoor bewoners weer verliefd worden op hun huis. Wekelijks (zondag tussen 19.00 en 20.00 uur) gaan de stylisten Eva van de Ven, Fietje Bruijn, Frans Uyterlinde, Liza Wassenaar en Marianne Luning de uitdaging aan. Bekijk hier alle afleveringen terug.

Voor vtwonen aflevering 4 van seizoen 15 gebruikte stylist Fietje Bruijn een wanddecoratie van MS Fotografie uit de Feyenoord Art collectie bij Werk aan de Muur.

De wanddecoratie is gebruikt bij de make-over van Priscilla en Bengt. Door de komst van dochtertje Nikki verruilen de Rotterdamse horecatijgers de reuring van het stadsleven in Blijdorp voor het rustige Bergschenhoek. Doordat ze nu veel meer thuis zijn proberen ze het interieur naar beide smaken te stijlen. Het is nu een iets te letterlijke mix van landelijk versus strak. Ze worden het maar niet eens over het interieur en Bengt heeft nu al spijt van de nieuwe keuken.

Feyenoord Art collectie van MS Fotografie

Onder de noemer Feyenoord ART bracht MS Fotografie een tijdje terug een nieuwe collectie Feyenoord Rotterdam De Kuip fine-art foto’s uit. Alle 32 foto’s zijn van zeer hoge kwaliteit en gemaakt door stadsfotograaf Marc van der Stelt en zijn hieronder allemaal te vinden.

Al heel wat jaren brengen we elk jaar een unieke en verfrissende serie beelden van De Kuip. We doen dit speciaal om onze liefde voor voetbalclub Feyenoord te tonen. Ook om alle supporters iets moois te kunnen bieden voor aan de muur.

Interesse in een schitterende Weer verliefd op je huis Feyenoord ART-foto professioneel fotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *