Maasstad Rotterdam 2018 | Rotterdam by Day

Maasstad Rotterdam 2018

Over de bijnaam “De Maasstad” schreven we bij MS Fotografie in 2017 al eens een blog waaraan de stad Rotterdam haar naam heeft te danken. Alleen dat de stad afgelopen jaren is uitgegroeid tot een wereldstad met enorme architectonische prestigeprojecten kan niemand zijn ontgaan.

De stad Maasstad Rotterdam is een van de weinige Nederlandse steden die door de verwoesting aan het begin van de oorlog moet stellen zonder historisch centrum. In het verleden is de stad nogal eens kil en onaantrekkelijk genoemd, maar dat is tegenwoordig wel anders.

De Rotterdammers grijpen elke zonnestraal in het Euromastpark aan om te genieten bij Parqiet. Ook wordt er steeds meer gebruik gemaakt van de haven van de Maasstad. Een voorbeeld hiervan zijn de snelle Watertaxi’s die zo’n 50-tal locaties in Rotterdam en omstreken aan elkaar knopen.

De Rotterdam

Op de Wilhelminapier is het tegenwoordig ook een drukte van jewelste. We bedoelen dan niet alleen de mensen die een avondje op de pier komen om te genieten van alles wat er in de Maasstad afspeelt. Ook qua architectuur is er aardig aan de weg getimmerd.

In 2013 is De Rotterdam met zijn 44 verdiepingen voltooid. De laatste twee torens van de pier, Boston Seattle zijn in 2016 afgerond. Wij komen zelf met grote regelmaat in het nhow Rotterdam in De Rotterdam omdat deze een geweldig buitenterras heeft met schitterend uitzicht op de skyline van de Maasstad.

Interesse in een schitterende foto van de Maasstad van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *