Vuurwerk Wereldhavendagen 2017

Vuurwerk Wereldhavendagen 2017

Het Vuurwerk Wereldhavendagen 2017 was weer één van de hoogtepunten van het avondprogramma. Ter ere van de veertigste editie van de Wereldhavendagen was het nog groter, spectaculairder en meeslepender dan ooit.

Ook traden er tijdens het musicale voorprogramma aan boord van het 173 meter lange speciale ladingschip Bigroll Baffin sterren op zoals Level 42, Balkanopolis en van eigen bodem Nielson.

Het schip lag voor deze gelegenheid midden op de Nieuwe Maas naast de Erasmusbrug en fungeerde als podium net als vorige jaar het offshoreschip de Aeolus van Van Oord.

Het muzikale en visuele spektakel vond van 21.00 tot 22.45 uur plaats en was zoals altijd weer gratis te bezoeken. Ook wij van MS Fotografie waren er drie dagen zowel op de dag als in de avond en hadden een schitterende plek om het vuurwerk vast te leggen. Onze volledige reportage van de Wereldhavendagen 2017 is hier te vinden.

Interesse in een unieke vuurwerk foto van de Wereldhavendagen van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur ? Kijk dan eens in onze Shop.

2 reacties op “Vuurwerk Wereldhavendagen 2017”
  1. Pingback: Vuurwerk Wereldhavendagen 2018 | Rotterdam | MS Fotografie

  2. Pingback: Wereldhavendagen 2017 | Rotterdam - MS Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *