Huldiging van kampioen Feyenoord op de Coolsingel 2017

Huldiging van kampioen Feyenoord op de Coolsingel

Eindelijk na 18 jaar weer een huldiging van Feyenoord Rotterdam op de Coolsingel. Nadat het team op zondag 15 mei door aanvoerder Dirk Kuijt met hat-trick (3-1) landskampioen was geworden tegen Heracles, barstte het feest in Rotterdam los. Vrijwel direct na het laatste fluitsignaal sprongen de eerste Feyenoordsupporters in de hofpleinfontein.

De huldiging zelf zou op maandag 16 mei zijn. Al vroeg in de morgen stonden honderden supporters te wachten totdat de vakken op de Coolsingel open gingen. Tegen 10.30 uur waren vrijwel alle vakken vol en stonden de uitbundige supporters vanaf de Westblaak tot aan de Hofplein te wachten totdat hun helden op het bordes zouden verschijnen.

Kampioensschaal

Dirk Kuijt en coach Giovanni van Bronckhorst verschenen als eerste op het balkon om het Feyenoordlegioen de kampioensschaal te tonen. Even daarna verscheen het voltallige team en ook burgemeester Ahmed Aboutaleb. Alle Feyenoordspelers lieten daarna de schaal rondgaan en er werd samen met Lee Towers het lied You’ll never walk alone uit volle borst meegezongen.

De huldiging werd tegen 11.45 uur spetterend afgelopen met confetti en papiersnippers in Feyenoord rood/wit. Alle 150.000 aanwezigen werden door Dirk Kuijt nogmaals bedankt voor hun steun.

Interesse in een mooie foto van de huldiging van Feyenoord Rotterdam van fotograaf Marc van der Stelt aan uw muur ? Kijk dan eens in onze Shop en voor meer Feyenoord op onze website bezoek dan deze pagina.

3 reacties op “Huldiging van kampioen Feyenoord op de Coolsingel 2017”
  1. Pingback: Het Stadhuis van Rotterdam aan de Coolsingel 40 | MS Fotografie

  2. Pingback: De beste Feyenoord Rotterdam foto's voor aan de muur | MS Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *