Reisfotografie Duitsland

Het Bondsrepubliek Duitsland is een land in centraal Europa. Het grenst aan de ene kant aan Nederland, België en Luxemburg. Aan de andere kant aan Denemarken, Polen, Tsjechie, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk. De hoofdstad is Belijn en tevens de grootste stad van Duitsland.

Wij bij MS Fotografie komen er met grote regelmaat, want je hoeft niet ver te reizen om verrassende plekjes te ontdekken. Duitsland is een mooie bestemming voor een weekendje weg of een korte reis dicht bij huis.

Via deze reisfotografie blogs van MS Fotografie laten we onze unieke Duitse reisfoto’s zien gemaakt in onder andere de steden zoals:

Bad Bentheim | In deze blog baan je een weg langs Bad Bentheim een dorpje net over de grens in Duitsland wat groot is geworden door de zandsteenwinning. In Nederland zijn diverse gebouwen waaronder het Koninklijk Paleis gebouwd met zandsteen uit Bad Bentheim. Het bekendste is toch wel de sokkel van het Vrijheidsbeeld. Het leukste van het dorpje om te bezoeken is natuurlijk het Kasteel Bentheim met zijn uitzicht over het gehele Graafschap Bentheim.
Frankfurt | Frankfurt am Main of bij het grote publiek meer afgekort bekend als Frankfurt is de vijfde stad van Duitsland. De stad ligt aan de oevers van de Main en telt 777.000 inwoners. Voor ons bij MS Fotografie staat de stad bekend om zijn enorme wolkenkrabbers en het moderne stadsbeeld.

Klik op één van de onderstaande fotoreisblogs naar keuze om een fotoblog te bekijken die door ons gemaakt is in één van de mooie steden die Duitsland rijk is. Via onze shop zijn een groot aantal van onze reisfoto’s te bestellen voor aan de muur.