Maassluis by Night verlicht schitterende schepen

Maassluis by Night verlicht schitterende schepen

Maassluis by Night staat in teken van onder andere sleepboten en bruggen die elk jaar hun verlichting showen. Wij vonden het bij MS Fotografie wel eens tijd om hiervan een blog te maken naast de blogs die wij al maken van de Furieade.

De verlichting is normaal elk jaar van december tot januari ontstoken. Alleen in verband met de lockdown besloten vele scheepseigenaren dit jaar de verlichting wat langer aan te houden. De corona crisis hakt er bij iedereen enorm in en hiermee willen ze mensen een hart onder de riem steken.

Stoomzeesleper De Furie

We begonnen met fotograferen in het Hellinggat, waar ook diverse sleepboten liggen. Vanuit daar gingen we richting De Furie. Deze stoomzeesleper in De Kolk is één van de mooiste en bekendste sleepboten van Nederland als je het ons vraagt. Ook op de Stadhuiskade hadden we een mooi uitzicht op de Schansbrug die helemaal vol hing met gekleurde lampjes.

Ten slotte eindigen we op de Marnixkade met mooi uitzicht op het Museum Nationaal Sleepvaartmuseum. In deze oude haven is het een mooi en nostalgisch uitzicht op de Stadhuiskade. De schitterende oude huizen van vroeger met voor de deur de oude stoomzeesleper De Furie. Al met al hebben wij ons dus enorm vermaakt. We hopen dan ook dat wij veel mensen blij kunnen maken met deze fotoblog.

Interesse in een schitterende foto van Maassluis by Night van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *