Feyenoord ART Stadion “De Kuip” collectie te koop

Feyenoord ART Stadion “De Kuip” collectie te koop

Onder de noemer Feyenoord ART Stadion “De Kuip” brengt MS Fotografie een nieuwe collectie Feyenoord Rotterdam De Kuip fine-art foto’s uit. Alle 32 foto’s zijn van zeer hoge kwaliteit en gemaakt door stadsfotograaf Marc van der Stelt. De foto’s zijn toegevoegd in onze online shop bij de reeds bestaande collectie foto’s van De Kuip in Rotterdam uit 2017 en 2018.

Al heel wat jaren brengen wij elk jaar een unieke en verfrissende serie beelden van De Kuip. We doen dit speciaal om onze liefde voor voetbalclub Feyenoord Rotterdam te tonen en om alle supporters iets geweldigs te kunnen bieden voor bij hun de muur.

De nieuwe collectie is verkrijgbaar in de achtergrondkleuren zwart en wit, zodat het bij vrijwel elk interieur past als wanddecoratie.

Materialen

De Feyenoord ART Stadion “De Kuip” in onze online shop zijn allemaal op maat gemaakt. Jij kiest het materiaal, de maat en de afwerking in de shop. Indien je een speciale wens hebt, zoals een kleurenfoto in zwart/wit, een twee- of drieluik of een akoestische wandpanelen aarsel dan niet om via het contactformulier contact op te nemen met ons voor de mogelijkheden.

Alle foto’s in onze collectie zijn te leveren op onderstaande materialen:

 • Hoogwaardig Canvas
 • Fotoprint (ingelijste)
 • Akoestisch Doek
 • Aluminium
 • Staal
 • Hout
 • Fotowand (behang)

De producten in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk zullen altijd ‘gratis’ verzonden. De fotoprints worden in stevige kokers verzonden. Alle andere producten zijn voor de veiligheid verpakt in bubble wrap en karton. We zijn benieuwd of één van deze mooie foto’s uit onze vernieuwde collectie binnenkort bij jou aan muur hangt.

Interesse in een schitterende afdruk van het Feyenoord ART Stadion “De Kuip” van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur ? Kijk dan eens in onze Shop.

3 reacties op “Feyenoord ART Stadion “De Kuip” collectie te koop”
 1. Hoi ,
  Ik ben op zoek naar foto’s van de hotspots van Rotterdam zoals de Erasmusbrug,de Euromast,de Kuip, de kubuswoningen,de SS boot.enz enz Ik wil die foto’s gaan sublimeren op mokken en onderzetters.kan jij wat voor ons betekenen.
  Mvgr Denis Brochard
  Primera Zuidplein

  • Erg bedankt voor je interesse Denis. Ik ga spoedig contact met je opnemen om te kijken waar wij je kunnen helpen met deze foto’s voor deze leuke Rotterdam items.

 2. Pingback: De beste Feyenoord Rotterdam foto's voor aan de muur | MS Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *