Canvas en fotoprint van Rotterdam nu in elk formaat

Canvas en fotoprint van Rotterdam nu in elk formaat

Vanaf heden zijn onze canvas, fotoprint en behang afdrukken van MS Fotografie van Rotterdam (en ver daarbuiten) verkrijgbaar in ‘bijna’ elk gewenst formaat. We zijn enorm trots dat we in de afgelopen jaren al zoveel mensen blij hebben mogen maken met schitterende afdrukken.

Echter wat wij regelmatig horen is dat men juist een afdruk als panorama of vierkant wil. Wij bieden daarom vanaf heden via onze online shop ‘bijna’ onbegrensde mogelijkheden aan. Je kunt je eigen formaat in voeren en zelfs kiezen welke uitsnede van de foto jij exact afgedrukt wilt hebben.

Of het nu vierkant, rechthoekig, panorama, 2×3, 3×4, 1×8 of toch 1×11 is vanaf heden is ‘bijna’ echt alles mogelijk. Uiteraard zijn niet alleen onze Rotterdam Skyline foto’s te bestellen, maar ook al onze reisfoto’s.

Via het onderstaande voorbeeld kan je zien dat de mogelijkheden echt ongekend zijn. Een foto die normaal alleen in 3×2 formaat te bestellen was, kan nu naar eigen inzicht vierkant uitgesneden worden. Het panorama formaat voor boven de bank of in de slaapkamer is uiteraard ook mogelijk om zelf op te geven in jouw formaat.

Canvas en fotoprint van Rotterdam nu in elk formaat

Interesse in een fantastische canvas, fotoprint of behang afdruk van Rotterdam van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

2 reacties op “Canvas en fotoprint van Rotterdam nu in elk formaat”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *