Rotterdam by Night – Rotterdam Skyline Editie

Rotterdam Skyline Editie

De Rotterdam Skyline staat al jaren bekend omtrent haar mooie architectuur. Onze nieuwe blog staat daarom deze maand in het teken van de Rotterdamse Skyline. Ook is het vaak “Manhattan aan de Maas” genoemd, maar als we dan toch willen vergelijken dan zouden wij het beter qua hoogbouw met Frankfurt en qua haven met Hamburg op één lijn willen plaatsen.

Wij zijn uiteraard enorm fan van de skyline van Rotterdam. Elke maand leggen wij vanaf unieke locaties schitterende stadsgezichten vast. We zijn deze maand op een mooie locatie in Rotterdam-Zuid geweest om Wilhelminapier te fotograferen.

Ook het Schouwburgplein waar het IFFR wordt gehouden in De Doelen, Rotterdamse Schouwburg en Pathé Schouwburgplein hebben wij direct op de foto gezet. Als laatste hebben we ook de voorgevel van het Stadhuis in Rotterdam op verzoek van jullie gefotografeerd.

Rotterdam in beweging

De wereldstad is altijd in beweging en om dit het beste te laten zien gaan we altijd naar de Luchtsingel. Op de Luchtsingel heb je geweldig uitzicht op het autoverkeer over de Schiekade richting het Hofplein en Coolsingel rijdt.

Ook is  door ons Rotterdam in beweging op een schitterende manier proberen te vangen d.m.v. de voorbijrazende RET Metro’s tussen Zuidplein en Maashaven.

Interesse in een unieke skyline foto van Rotterdam van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *