Rotterdam by Night – Rotterdam Skyline Editie | Januari 2017

Rotterdam Skyline Editie

De skyline van Rotterdam wordt al jaren geroemd omtrent haar mooie architectuur. Onze nieuwe blog staat daarom deze maand in het teken van de Rotterdam Skyline. Ook wordt het vaak “Manhattan aan de Maas” genoemd, maar als we dan toch willen vergelijken dan zouden wij het eerder qua hoogbouw met Frankfurt en qua haven met Hamburg op één lijn willen plaatsen.

Wij zijn uiteraard enorm fan van de skyline van Rotterdam. Elke maand leggen wij vanaf unieke locaties schitterende stadsgezichten vast. We zijn deze maand op een mooie locatie in Rotterdam-Zuid geweest om Wilhelminapier te fotograferen.

Ook het Schouwburgplein waar het IFFR wordt gehouden in De Doelen, Rotterdamse Schouwburg en Pathé Schouwburgplein hebben wij direct op de foto gezet. Als laatste hebben we ook de voorgevel van het Stadhuis in Rotterdam op verzoek van jullie gefotografeerd.

Rotterdam in beweging

De wereldstad Rotterdam is altijd in beweging en om dit het beste te laten zien zijn we op de Luchtsingel Rotterdam geweest. Op de Luchtsingel Rotterdam heb je geweldig uitzicht op het autoverkeer over de Schiekade richting het Hofplein en de Coolsingel rijdt.

Ook hebben we Rotterdam in beweging op een schitterende manier proberen te vangen d.m.v. de voorbijrazende RET Metro’s tussen Zuidplein en Maashaven.

Interesse in een unieke skyline foto van Rotterdam van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *