MS Rotterdam voor de laatste keer in Rotterdam

MS Rotterdam voor de laatste keer in Rotterdam

Het MS Rotterdam van Holland America Line was op 10 augustus voor de laatste keer in de haven van Rotterdam. Voor de fans lag het schip nog éénmaal aan de Cruise Port Rotterdam om iedereen de gelegenheid te geven om afscheid te nemen. Uiteraard was MS Fotografie er in de avond bij om nog één keer een aantal gedenkwaardige foto’s te nemen voor onze collectie.

Voor velen Holland America Line fans was het aangekondigde verkoop van het cruiseschip MS Rotterdam aan Fred Olsen in juli een schok. Ook mede omdat het cruiseschip het officieuze vlaggenschip van Cruise Port Rotterdam. Op 21 december 1996 is het schip te water gelaten en deed de Rotterdamse haven meer dan regelmatig aan als thuishaven. Het schip arriveerde op 4 juli 2015 zelfs voor de 100ste maal om de Rotterdam Skyline te bewonderen.

Op 11 augustus vertrok het cruiseschip MS Rotterdam weer, richting Damen Shipyards voor onderhoud. Het wordt daarna overgedragen aan de nieuwe eigenaar Fred Olsen en omgedoopt naar haar nieuwe naam, MS Borcalis. De kans dat fans van het schip het schip in de toekomst nog aan de Cruise Port Rotterdam kunnen bewonderen is reëel aanwezig, want schepen van Fred Olsen leggen ook zeer regelmatig in Rotterdam aan.


Interesse in een unieke MS Rotterdam foto van professioneel fotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *