Over

Over

Over stadsfotograaf Marc van der Stelt van MS Fotografie uit Rotterdam | Banner

Welkom! Mijn naam is Marc van der Stelt en ben stadsfotograaf. Ik woon in Strijen, een dorpje in de Hoeksche Waard. Al vroeg in mijn jeugd werd de interesse gewekt voor het vastleggen van beelden. Uitgerust met mijn Olympus legde ik de wereld vast zoals ik hem zag en leerde ik composities en speciale momenten herkennen als extra zintuig.

Stadsfotograaf

Via mijn bedrijf MS Fotografie in Rotterdam richt ik mij tegenwoordig als professioneel stadsfotograaf voornamelijk op nacht-, architectuur-, haven-, evenementen- en reisfotografie. Echter hou ik me daarnaast ook bezig als stadsfotograaf met het maken van foto’s van speciale gebeurtenissen voor diverse (online) kranten en tijdschriften via het ANP.

Tevens ben ik regelmatig op grote en kleine evenementen in de regio Rotterdam te vinden om live-verslag te doen via Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIN of YouTube. Ik ben daarnaast samen met mijn vrouw Wietske van der Stelt-Zijlstra ook verantwoordelijk voor twee projecten genaamd Rotterdam by Day en Rotterdam by Night.

Ook ben ik lid van de beroepsorganisatie voor professionele fotografen genaamd Dupho.

Dupho Lidmaatschap MS Fotografie | Over Interesse? Kijk dan eens naar onze portfolio of in onze Shop.