Over

Over

Stadsfotograaf Marc van der Stelt van MS Fotografie

Welkom! Mijn naam is Marc van der Stelt en ben stadsfotograaf. Ik woon in Strijen, een dorpje in de Hoeksche Waard. Al vroeg in mijn jeugd werd de interesse gewekt voor het vastleggen van beelden. Uitgerust met mijn Olympus legde ik de wereld vast zoals ik hem zag en leerde ik composities en speciale momenten herkennen als extra zintuig.

Stadsfotograaf

Via mijn bedrijf MS Fotografie in Rotterdam richt ik mij tegenwoordig als professioneel stadsfotograaf voornamelijk op nacht-, architectuur-, haven-, evenementen- en reisfotografie. Echter hou ik me daarnaast ook bezig als stadsfotograaf met het maken van foto’s van speciale gebeurtenissen voor diverse (online) kranten en tijdschriften via ANP / Hollandse Hoogte.

Tevens ben ik regelmatig op grote en kleine evenementen in de regio Rotterdam te vinden om live-verslag te doen via Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest of LinkedIN. Ik ben daarnaast samen met mijn vrouw Wietske van der Stelt-Zijlstra ook verantwoordelijk voor twee projecten genaamd Rotterdam by Day en Rotterdam by Night.

Interesse? Kijk dan eens op onze portfolio of onze Shop.

Bij de onderstaande bedrijven ben ik vaste fotograaf:
Drechtsteden Nieuws
Hoeksch Nieuws
Hollandse Hoogte
Strijen.Info