0 reacties op “Images tagged "rotterdam-by-night"”
  • Erg leuk om te horen dat de kalender een mooi plekje in de kamer krijgt.
   Ik ga je complimenten wat betreft onze snelle bezorging doorgeven aan onze twee eigen bezorgers.

   We hopen je volgend jaar in 2022 weer terug te zien voor de 2023 editie van dé Rotterdam Kalender.

 1. Werkelijk supersnel geleverd ;-) Keurig verpakt.
  Waren alle leveranciers maar zo goed!
  En dus ook volgend jaar weer supermooie Rotterdam fotoos, elke maand weer.
  Komplimenten voor de kontinu kwaliteit.

  • We zijn echt superblij om dit te horen Fred. Wij zullen dit ook doorgeven aan onze eigen bezorger.
   Heel veel plezier met de kalender en we hopen je graag volgend jaar weer terug te zien voor de 2023 editie.

 2. Pingback: Weer verliefd op je huis met wanddecoratie van MS Fotografie

 3. Pingback: Pow Wow Rotterdam 2021 in Feijenoord - MS Fotografie

 4. Een grote wens gaat in vervulling dat naast dat jullie afdrukken en mokken van De Kuip nu ook onderzetters leveren van onze voetbalclub Feyenoord Rotterdam.

 5. Een grote wens gaat in vervulling dat naast dat jullie afdrukken en mokken van De Kuip nu ook onderzetters leveren van onze voetbalclub Feyenoord Rotterdam.

 6. De prachtige mokken werden op een maandagmiddag per koerier gebracht. Ieder bakkie pleur smaakt nu nog lekkerder.
  Complimenten voor de service en de kunstwerkjes.

 7. De prachtige mokken werden op een maandagmiddag per koerier gebracht. Ieder bakkie pleur smaakt nu nog lekkerder.
  Complimenten voor de service en de kunstwerkjes.

 8. Echt makkelijk dat jullie nu ook schitterende set onderzetters van 6 stuks hebben gemaakt met afdrukken van ons mooie Rotterdam, dit past perfect bij de Rotterdam Mokken.

 9. Echt gers dat jullie ook schitterende afdrukken van onze mooie Witte Huis in Rotterdam op onderzetters leveren, dit past perfect bij de Rotterdam Mokken.

 10. Echt gers dat jullie ook schitterende afdrukken van onze mooie Witte Huis in Rotterdam op onderzetters leveren, dit past perfect bij de Rotterdam Mokken.

 11. Echt gers dat jullie ook schitterende afdrukken van onze mooie ss Rotterdam in Rotterdam op onderzetters leveren, dit past perfect bij de Rotterdam Mokken.

 12. Echt gers dat jullie ook schitterende afdrukken van onze mooie Kralingseplas in Rotterdam op onderzetters leveren, dit past perfect bij de Rotterdam Mokken.

 13. Echt gers dat jullie ook schitterende afdrukken van onze mooie Erasmusbrug in Rotterdam op onderzetters leveren, dit past perfect bij de Rotterdam Mokken.

 14. Echt gers dat jullie ook schitterende afdrukken van onze mooie Euromast in Rotterdam op onderzetters leveren, dit past perfect bij de Rotterdam Mokken.

 15. Echt een geweldige toevoeging dat jullie naast afdrukken op canvas en ander materiaal van De Kuip nu ook mokken gaan leveren van onze voetbalclub Feyenoord Rotterdam en De Kuip.

  • Heel erg bedankt. Wij bij MS Fotografie zijn ook enorm blij dat we nu eindelijk de mogelijkheid hebben om de gerse Oudehaven Rotterdam als prachtige mok kunnen leveren en aan onze Rotterdamse collectie van mokken kunnen toevoegen.

  • Heel erg bedankt. Wij bij MS Fotografie zijn ook enorm blij dat we nu eindelijk de mogelijkheid hebben om de gerse skyline van Rotterdam vanuit de Kralingseplas als prachtige mok kunnen leveren en aan onze Rotterdamse collectie van mokken kunnen toevoegen.

  • Heel erg bedankt. Wij bij MS Fotografie zijn ook enorm blij dat we nu eindelijk de mogelijkheid hebben om de gerse Euromast Rotterdam als prachtige mok kunnen leveren en aan onze Rotterdamse collectie van mokken kunnen toevoegen.

  • Heel erg bedankt. Wij bij MS Fotografie zijn ook enorm blij dat we nu eindelijk de mogelijkheid hebben om de gerse Erasmusbrug Rotterdam als prachtige mok kunnen leveren en aan onze Rotterdamse collectie van mokken kunnen toevoegen.

  • Heel erg bedankt. Wij bij MS Fotografie zijn ook enorm blij dat we nu eindelijk de mogelijkheid hebben om de gerse ss Rotterdam Rotterdam als prachtige mok kunnen leveren en aan onze Rotterdamse collectie van mokken kunnen toevoegen.

  • Heel erg bedankt. Wij bij MS Fotografie zijn ook enorm blij dat we nu eindelijk de mogelijkheid hebben om deze gerse Skyline Rotterdam als prachtige mok kunnen leveren en aan onze Rotterdamse collectie van mokken kunnen toevoegen.