Werk aan de Muur interviewt MS Fotografie uit Rotterdam

Werk aan de Muur interviewt MS Fotografie uit Rotterdam

Werk aan de Muur is inmiddels al jaren onze leverancier van alles wat je zo’n aan de muur kan hangen. Inmiddels is dat afgelopen jaren ook uitgebreid met alles wat je op de muur kan plakken. Al sinds begin 2014 verkopen wij via het Haarlemse bedrijf onze foto’s op allerlei materialen aan particulieren en de zakelijk markt. We denken niet lang na op de vraag om mee te werken aan een beeldmakers interview op de website.

In het interview gaat Werk aan de Muur in op hoe het allemaal ooit is begonnen bij MS Fotografie. Ook gaat er een boekje open wat de exacte werkwijze van onze fotograaf Marc van der Stelt. De lezer gaat in het interview langs zijn favoriete plekken in Rotterdam. Het is zeker een kroon op ons werk als er door Werk aan de Muur wordt gesteld dat Marc van der Stelt misschien wel dé grootste stadsfotograaf van deze havenstad is.

De onderstaande foto’s komen aan bod in het interview en daar wordt haarfijn uitgelegd waarom juiste voor deze foto’s gekozen is. Het gehele interview op Werk aan de Muur is hier te lezen.

Interesse in een foto uit de collectie van professioneel stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *