Kampioen Feyenoord gehuldigd op de Coolsingel

Kampioen Feyenoord gehuldigd op Coolsingel

Kampioen Feyenoord werd afgelopen maandag overspoeld door een golf van vreugde toen de landskampioen op de beroemde Coolsingel werd gehuldigd. Een immense menigte supporters samen met ons MS Fotografie juichte de spelers en staf toe. Het was een onvergetelijk tafereel toen de eerste fans zich al om 06.00 uur bij het stadhuis van Rotterdam verzamelden.

De ceremonie begon later in de ochtend met een hartverwarmend optreden van Lee Towers. Vervolgens werden de spelers en staf verwelkomd in de Burgerzaal van het stadhuis, waar burgemeester Aboutaleb hen toesprak. Tegen 10.30 uur waren vrijwel alle vakken vol en stonden de uitbundige supporters vanaf de Westblaak tot aan de Hofplein te wachten totdat hun helden op het bordes zouden verschijnen.

Het glansrijke moment op het balkon

Iets na 12.00 uur verschenen trainer Arne Slot en aanvoerder Orkun Kökcü, samen met de stralende spelers, met de kampioensschaal in hun handen op het bordes. De menigte ging wild tekeer terwijl de spelers schouder aan schouder stonden en toegezongen werden. Trainer Arne Slot sprak vol bewondering: “Deze mannen hebben talloze tegenstanders van het veld geblazen. Ik ben ongelooflijk trots op jullie en hoe we dit feest vieren.”

De passie en vastberadenheid van de Feyenoord-spelers was overduidelijk in de uitgelaten sfeer van het evenement. Terwijl ze hun welverdiende triomf vierden, werd de kracht van een gemeenschap die verenigd is door voetbal duidelijk zichtbaar.

Afsluiting huldiging op de Coolsingel

Rond 12.30 uur werd de huldiging afgesloten met een emotioneel optreden van Lee Towers, die zijn gouden microfoon nog een keer ter hand nam en werd ondersteund door de vocale kracht van alle aanwezige supporters tijdens het nummer “You’ll Never Walk Alone”. Na afloop begon de Coolsingel langzaam leeg te stromen.

De huldiging van de kampioen zal net als in 2017 ongetwijfeld de geschiedenisboeken ingaan als een onvergetelijk moment van triomf en gemeenschapszin. Het evenement heeft bewezen dat sport de kracht heeft om mensen te verbinden en een stad te verheffen. Feyenoord heeft niet alleen een kampioenschap behaald, maar ook de harten van duizenden nieuwe en oude trouwe fans veroverd. Tot volgend jaar.

Interesse in een schitterende Feyenoord in Rotterdam van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur ? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *