MS Fotografie feliciteert landskampioen Feyenoord

MS Fotografie feliciteert landskampioen Feyenoord

MS Fotografie feliciteert landskampioen Feyenoord Rotterdam en alle Feyenoord-supporters met het kampioenschap van 2022-2023. Na 6 jaar krijgen we weer een huldiging van Feyenoord Rotterdam op de Coolsingel in Rotterdam.

De club uit zuid won de thuiswedstrijd overtuigend tegen Go Ahead Eagles met 3-0 en haalde hiermee de zestiende landstitel binnen. In een uitverkochte De Kuip zagen 50.000 supporters het kampioensduel onder leiding van Arne Slot. De doelpunten in de wedstrijd zijn gescoord door Oussama Idrissi, Santiago Giménez en Igor Paixão.

Huldiging op de Coolsingel in Rotterdam

De huldiging van de kampioenen vindt plaats op maandag om 12.00 uur op het prachtige bordes van het stadhuis aan de Coolsingel. Vele tienduizenden feestvierders zullen hier aanwezig zijn om dit historische moment mee te vieren. Vanwege de verwachte grote opkomst worden er op verschillende locaties in het bruisende centrum, zoals de Binnenrotte, videoschermen geïnstalleerd. Op deze manier kunnen mensen de huldiging live volgen zodat ze geen enkel hoogtepunt hoeven te missen.

Het belooft desalniettemin weer een spectaculaire en onvergetelijke gebeurtenis te worden, waarbij de hele stad samenkomt om de kampioenen toe te juichen. Ook MS Fotografie is er natuurlijk weer bij om een geweldige reportage te maken van de huldiging. Om de reportage van de vorige huldiging uit 2017 te bekijken, klik dan hier.

MS Fotografie feliciteert landskampioen Feyenoord | Cover

Interesse in een schitterende Feyenoord De Kuip in Rotterdam van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur ? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *