Evenementen in Rotterdam | Rotterdam by Night

Evenementen in Rotterdam | Rotterdam by Night

Evenementen in Rotterdam daar gaat ditmaal de fotoblog van MS Fotografie over. Al jaren zitten de grote evenementen in Rotterdam in de lift. Het één na het andere grote evenement is door de stad binnengehaald ter promotie van de stad.

Uiteraard proberen we altijd aandacht te besteden aan een groot evenement. Een goed voorbeeld hiervan was het Songfestival waarbij er een schitterende foto van ons van de Erasmusbrug een hoofdrol speelde bij de voorrondes. Tevens kan in dit lijstje de Wereldhavendagen, Koningsdag 2023 en het Nationale Vuurwerk niet ontbreken.

De Holland America Line 150 jaar in Rotterdam

Ook Holland America Line viert dit jaar groots haar 150-jarig jubileum. Op een onvergetelijke dag in april meerde het nieuwe schip van HAL aan op de Cruise Terminal van Rotterdam. De naam van het cruiseschip is een knipoog naar de oorsprong van de rederij en haar geboortestad.

De stad werd in de avond intussen getrakteerd op een enorme lichtshow bij de nabijgelegen Erasmusbrug. Op de negen andere schepen van Holland America Line werden er op dezelfde dag jubileumfeesten gehouden.

Het kampioenschap van Feyenoord

Als laatste natuurlijk het geweldige kampioenschap van Feyenoord Rotterdam waar we al menig iets over hebben geschreven en hebben gepubliceerd. MS Fotografie juichte samen met een immense menigte supporters de spelers en staf op de Coolsingel toe. Het was een onvergetelijk tafereel bij het stadhuis van Rotterdam.

In de dagen na het kampioenschap van Feyenoord Rotterdam legde we diverse gebouwen en de Erasmusbrug vast in de Feyenoord kleur rood/wit. Voor het eerste deed ook het Wereldmuseum Rotterdam mee. We hopen dat de Gemeente Rotterdam deze trend gaat doortrekken en het gebouw vaker zal uitlichten in themakleuren.

Interesse in een schitterende foto van één van de evenementen in Rotterdam van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *