Songfestival Rotterdam met beeld van MS Fotografie

Songfestival Rotterdam met beeld van MS Fotografie

Vandaag is er in het stadhuis op de Coolsingel in Rotterdam dé loting van het Eurovisie Songfestival wat in mei in de Ahoy Rotterdam afspeelt. Om 16.10 uur presenteren de drie presentatoren: Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit de loting voor deze halve finales.

Ons land mag met Jeangu Macrooy daarentegen direct door naar de finale op 16 mei. Evenals de grote landen Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Spanje en Italië. Ook MS Fotografie speelt een leuke rol in deze loting van het songfestival. Ons bedrijf leverde immers de foto van de Erasmusbrug die tijdens de gehele uitzending is afgebeeld is als achtergrond van het lotingsbord met alle landen.

Het Songfestival Rotterdam met beeld MS Fotografie | Cover

De songfestival uitzending is van 16.10 uur tot 16.55 uur live te bekijken op NPO1. Alsook via de onderstaande live-stream bij YouTube. Tot slot kan je na de live-uitzending via de onderstaande stream bij YouTube de uitzending op elk moment natuurlijk terugkijken. Uiteraard zijn we bij MS Fotografie erg trots dat onze foto gebruikt wordt voor zo’n enorm groot evenement.

Interesse in deze schitterende foto van de Erasmusbrug in Rotterdam van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Eén reactie op “Songfestival Rotterdam met beeld van MS Fotografie”
  1. Pingback: De Nationale Droneshow bij de Erasmusbrug in Rotterdam | MS Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *