Vuurwerkshow – Wereldhavendagen 2022

Vuurwerkshow – Wereldhavendagen 2022

De vuurwerkshow van de Wereldhavendagen op de zaterdagavond is meestal één van de hoogtepunten van het evenement. Vele tienduizenden mensen komen van heinde en ver om de show op de kades te bekijken.

Na afgelopen jaren er geen vuurwerkshow is geweest, was er wat schade in te halen zouden ze gedacht hebben bij de organisatie van de Wereldhavendagen. Uiteraard was de vuurwerkshow weer melodieus, intens en de vele “oohs” en “aahs” viel dit jaar echt veelvuldig. Ook was de show nog eens meer dan 15 minuten lang en is in zijn geheel terug te kijken in dit artikel of op onze YouTube-kanaal.

Ook het aantal vuurpijlen, hoogte en de intensiviteit in kleur was dit jaar beduidend meer dan vorige jaren. Het vuurwerkevenement van dit jaar komt daarom zeker in het rijtje van de mooiste shows ooit gehouden in Rotterdam.

De botenparade met LED-verlichte boten voorafgaand aan de vuurwerkshow paste helemaal bij de show. Al met al hebben we enorm genoten. We duimen alweer dat er dit jaar ook weer een groot Nationale Vuurwerk komt. Uiteraard zijn we er dan weer bij met MS Fotografie.

Interesse in een mooie vuurwerkfoto van vuurwerkfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *