Gelukkig Nieuwjaar! Het Nationale Vuurwerk Rotterdam

Gelukkig Nieuwjaar! Het Nationale Vuurwerk Rotterdam

Voor het tweede jaar wordt het nieuwe jaar in Rotterdam niet ingeluid met een Nationale Vuurwerk Rotterdam. Of met een Nationale Droneshow. Als eerste willen wij jullie namens MS Fotografie een heel erg gelukkig nieuwjaar toewensen. Het is een jaar geworden anders dan anders en dat is misschien nog wel een aardig understatement.

Elk jaar kijken we graag nog even terug op het jaar met ons bedrijf. Een aantal foto’s van ons waren via Werk aan de Muur te zien in de uitzending van Weer Verliefd op je Huis op nationale televisie. We sloten ons aan bij de Rotterdamse organisatie Picfee. Afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan de groei van onze sociale media kanalen. Op Instagram bereikten onze projecten Rotterdam by Day en Rotterdam by Night een paar weken terug beide nog de 10.000 volgers.

Gelukkig Nieuwjaar! Het Nationale Vuurwerk Rotterdam | Movie

Ook zijn we wederom niet bij de pakken neer gaan zitten en keihard aan de slag gegaan. We hadden vorige jaar al een compleet nieuwe webshop gebouwd wat zich meer en meer richt op consumentenproducten zoals afdrukken, kalenders, ansichtkaarten en workshops. We hebben dit afgelopen jaar verder uitgebreid met kwalitatief hoogwaardige mokken en onderzetters.

Rotterdam Kalender 2022

Iedereen die dus afgelopen jaar een afdruk, kalender, ansichtkaartenset, mok, onderzetter heeft gekocht of een workshop heeft gevolgd heeft er voor gezorgd dat ons bedrijf kan voortbestaan. Wil je ook een heel jaar lang, elke maand prachtige foto’s van Rotterdam aan jouw muur? Bestel dan via de onderstaande bestelknop of onze online winkel bij bol.com één van de honderden exemplaren van onze Rotterdam Kalender van 2022 die we nog hebben in verband met het sluiten van alle winkels.

 13,95+ In winkelwagen

We hopen uiteraard iedereen in het nieuwe jaar weer te mogen verwelkomen op onze website en alle sociaal media platformen zoals Facebook, X, Instagram, Pinterest en LinkedIN. Of bij één van onze schitterende workshops nachtfotografie.

Interesse in één van de schitterende foto’s van het Vuurwerk Rotterdam van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *