Black Friday 2021 acties MS Fotografie

Black Friday 2021 acties MS Fotografie

Op zoek naar de beste Black Friday 2021 deals van MS Fotografie? De officiële Black Friday Rotterdam valt dit jaar op vrijdag 26 november 2020. Alleen vanwege het coronavirus doen wij van MS Fotografie dit jaar weer ‘online’ mee aan Black Friday met allerlei leuke en exclusieve acties.

In het centrum van Rotterdam zal niet zoals afgelopen jaren dé stad veranderen in een heus shoppingfestijn tijdens de vierde vrijdag van de maand november. Maar daarentegen gelden alle Black Friday 2021 acties bij ons ‘online’ vanaf vandaag tot en met donderdag 2 december 2021 in onze eigen shop en bij Werk aan de Muur winkel tot en met maandag 29 november 2021.

Black Friday 2021 acties MS Fotografie | Cover

Black Friday 2021 acties:

  • Indien je twee Rotterdam 2022 Kalenders koopt en kortingscode VK-GRATIS gebruikt wordt er geen EUR 4,95 verzendkosten gerekend.
  • In samenwerking met Werk aan de Muur ontvang je 10% korting op alles in onze Werk aan de Muur shop.
  • Indien je een Workshop Nachtfotografie boekt krijg je een gratis Rotterdam 2022 Kalender of een Rotterdam Ansichtkaartenset naar keuze.

Black Friday 2021 winactie

Ook hebben we een speciale winactie aangezien ons tienjarig bestaan een tijdje terug. We geven daarom de onderstaande De Kuip afdruk van 90×60 weg en een aantal Rotterdam mokken.

Feyenoord De Kuip Black Friday 2021 Winactie | Cover

Je maakt kans door jezelf hieronder in te schrijven op de nieuwsbrief en te laten weten waarom jij wilt winnen.

Interesse in één van deze drie Black Friday 2021 acties met schitterende foto’s van stadsfotograaf Marc van der Stelt? Kijk dan eens in onze shop of klik hierboven op één van de acties. Voor onze Rotterdam Kalender met mooie stadsfoto’s kijk dan eens hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *