MS Fotografie op de Rotterdamse Dakendagen 2017

Rotterdamse Dakendagen 2017

Voor het derde jaar op rij werd ook dit jaar weer een nieuwe editie van de Rotterdamse Dakendagen georganiseerd. Ook MS Fotografie was er het gehele weekend van 10 en 11 juni 2017 bij juist die unieke daken van Rotterdam te bezoeken. We begonnen in de ochtend op het Witte Huis met een schitterend uitzicht op de Willemsbrug, Markthal Rotterdam en de Oude Haven.

Om 12.00 uur begon de eerste torenbeklimming bij Laurenskerk Rotterdam en uiteraard wilde wij dit niet missen. De grote rij aan de deur verklapte al dat er veel animo was voor dit fantastische uitzicht over stad. Iedereen moest nog wel de 406 trappen op om de toren te kunnen beklimmen. Het uitzicht is het wel meer dan waard.

In de middag gingen we richting De Bijenkorf, waar speciaal voor de maand van de architectuur een beeldentuin op het dak was aangelegd. De unieke beelden stonden tussen de noodwinkels aan de Coolsingel vlak na de tweede wereldoorlog. Naast de beelden was er ook een dakterras een geweldig uitzicht op het WTC Rotterdam en de Coolsingel.

Highrise Highlights tour

Aansluitend hadden we ons ingeschreven voor een Highrise Highlights tour met het dak van het WTC Rotterdam, De Coopvaert en de Delftse Poort. De laatste locatie viel echter helaas af omdat er geen tassen werden toegestaan en er geen mogelijkheid was om je tas op een veilige manier in bewaring te geven.

Al met al waren de Rotterdamse Dakendagen 2017 weer zeer geslaagd en vernieuwd. Ook wij als ervaren dakhoppers waren verrast door het toevoegen van een aantal nieuwe daken in het programma van dit jaar. Wij kijken uiteraard al weer uit naar volgend jaar.

Interesse in mooie dakfoto’s van Rotterdam van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

3 reacties op “MS Fotografie op de Rotterdamse Dakendagen 2017”
  1. Pingback: Rotterdamse Dakendagen 2019 - Je kan het dak op! | MS Fotografie

  2. Pingback: The Rotterdam Rooftop Days 2017 - 3Develop image blog

  3. Pingback: De Rotterdamse Dakendagen van 2017: je kon het dak op - 3Develop beeldblog / image blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *