Fotoreis MS Fotografie naar Boedapest

Fotoreis MS Fotografie naar Boedapest

Eindelijk na jaren eens de kans gehad om naar Budapest (of Boedapest op zijn Nederlands) voor een paar dagen cultuur snuiven en natuurlijk heel veel te fotograferen. De stad is fenomenaal en heeft zo’n beetje alles waar een architectuur fotograaf lyrisch van wordt. O.a. de net geopende M4 metrolijn met op elk station een ander futuristisch design.

De stad Boedapest is gelegen aan weerszijden van de Donau en telt ruim 1,5 miljoen inwoners. Op de heuvels in de stad kan je onder andere de vesting Citadella, het koningspaleis, maar ook het Vissersbastion en Matthiaskerk vinden. Aan de oever van Pest is het Parlementsgebouw te vinden welke zowel overdag als in de avond schitterend is te fotograferen.

Uiteraard is er nog veel meer te ontdekken in Boedapest; Zoals Széchenyibad, Vajdahunyadburcht, Batthyány tér, Lánc-hid, Memento Park, Terror Háza Múzeum en nog veel en veel meer.

Interesse in één van de unieke stadsfoto’s van de fenomenale Boedapest van reisfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *