NN Marathon Rotterdam 2018 in Rotterdam

NN Marathon Rotterdam 2018

Op zondag 8 april 2018 werd alweer de 38e editie van de NN Rotterdam Marathon gehouden. De Marathon in Rotterdam wordt in de wandelgangen ook wel eens de snelste en mooiste marathons ter wereld genoemd. Wij van MS Fotografie zijn het daar natuurlijk mee eens, want waar je ook in de stad bent alles staat in teken van dit loopfestijn.

Het aantal deelnemers was dit jaar 40.000 lopers en deze worden in totaal door 925.000 mensen langs de kant aangemoedigd. Van de eerste tot aan de laatste loper, die mag finishen op de Coolsingel, wordt er meegeleefd en enthousiast aangemoedigd.

Wij genoten van de winnaar Kenneth Kipkemoi welke een ereronde deed en een hoop mensen bedankte voor hun steun. Tot aan de 58-jarige Marian de Jong uit Dordrecht welke met twee kleinkinderen over de finish kwam en emotioneel vertelde dat ze hem liep voor haar overleden man.

Erasmusbrug

Ook dit jaar hadden wij weer een geweldig uitzichtpunt op de Erasmusbrug met alle lopers en bezoekers. Op de achtergrond waren ook de sierspuiters van het Havenbedrijf aanwezig, waarvan de beelden via de televisie de gehele wereld overgaan.

Op zondag 7 april 2019 wordt de volgende gehouden. Wij hopen dat dan de start dan wederom bij de Erasmusbrug is.

Interesse in een schitterende foto van de NN Marathon Rotterdam van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur ? Kijk dan eens in onze Shop.

Eén reactie op “NN Marathon Rotterdam 2018 in Rotterdam”
  1. Pingback: NN Marathon Rotterdam 2019 in Rotterdam | MS Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *