vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ met wanddecoratie van MS Fotografie

vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ met wanddecoratie van MS Fotografie

vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ is het woonprogramma waarin stylisten voor make-overs zorgen waardoor bewoners weer verliefd worden op hun huis. Wekelijks (zondag tussen 19.00 uur en 20.00 uur) gaan de stylisten Eva van de Ven, Fietje Bruijn, Frans Uyterlinde, Liza Wassenaar en Marianne Luning de uitdaging aan.

Voor vtwonen aflevering 8 (tevens de laatste uitzending van seizoen 14) gebruik stylist Eva van de Ven een wanddecoratie van MS Fotografie uit de collectie Schapen in de Polder bij Werk aan de Muur. De wanddecoratie is gebruikt bij de make-over van Dennis en Angela. De twee die vijf jaar geleden hun jarendertigwoning voor een bouwval van een kerk in het dorp Hank verruilden.

Na vijf jaar zwoegen is alles naar wens, behalve de inrichting. Ze hebben werkelijk geen idee hoe ze de enorme ruimte sfeervol en optimaal ingericht krijgen. Angela zou het liefst een stel schapen erin zetten. Zij houdt van grof hout in combinatie met een schapenvelletje. Dennis is fan van hotel chique en zie ook dat maar eens te combineren. Uiteindelijk is de vtwonen make-over geheel naar wens, waarbij Angela haar mooie stel schapen van MS Fotografie aan de muur krijgt.

Schapen in de Polder van MS Fotografie

De Schapen in de Polder collectie van MS Fotografie is gemaakt in de polders rondom Strijen in de Hoeksche Waard. Op een winterochtend veranderde de polder van het Oudeland van Strijen voor een paar uur in een witte wereld. Ook verscheen er wat ochtendmist wat een geweldige sfeer creëerde om deze collectie te maken die nu gebruikt is in vtwonen.

Interesse in een schitterende vtwonen-foto professioneel fotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *