Rotterdam by Night | De daken van Rotterdam 2017

De daken van Rotterdam 2017

De daken van Rotterdam zijn inmiddels in Nederland een aardig begrip. Onder het motto Je kunt het dak op! wordt ook dit jaar weer een editie van de Rotterdamse Dakendagen georganiseerd. Je kunt dan de mooiste en hoogste daken in Rotterdam op.

Ook wij van MS Fotografie maken er een sport van om vanuit unieke locaties te gekke nachtfoto’s te maken. Afgelopen maand hadden we geluk met een geweldig mooie locatie vanuit waar we de Oude Haven, Markthal en het Potlood mooi konden fotograferen.

De favoriete locatie van ons langs de Maas met het fantastische uitzicht op de skyline van Rotterdam kon uiteraard ook niet ontbreken. Om de hoek namen wij ook nog een foto van het Witte Huis met de oude schepen in de Haringvliet.

De Hef weer compleet

De oplevering van De Hef ofwel de Koningshavenbrug was een waar feest en niet alleen voor omwonende, maar voor heel Rotterdam. Ook voor ons als stadsfotograaf hebben we lang moeten wachten totdat de brug weer compleet was.

Alhoewel de brug niet geheel compleet meer zal worden, want in de top van de brug is het onderhoudsgedeelte niet meer teruggeplaatst. Ook zijn we op de Euromast geweest vanuit waar we een unieke panorama hebben gemaakt van de skyline van Rotterdam.

Als laatste hebben we deze maand weer genoten van de zonsondergang bij de Kralingse Plas en van de vele cruiseschepen die aankwamen op de Cruise Port Rotterdam.

Interesse in een schitterende dakfoto van stadsfotograaf Marc van der Stelt in Rotterdam aan uw muur ? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *