MS Fotografie feliciteert Feyenoord met kampioenschap

Feyenoord landskampioen 2016-2017

MS Fotografie feliciteert Feyenoord Rotterdam en alle Feyenoord-supporters met het kampioenschap van 2016-2017. Uiteraard laten we dit niet zomaar voorbij gaan en hebben daarom een mooie actie voor iedereen.

De gehele maand mei geven wij op afdrukken in onze Shop 10% korting. Als je aankomende week na het bestellen je bestelnummer doorgeeft via het contactformulier dan sturen wij een leuk Feyenoord-presentje op.

Huldiging op de Coolsingel in Rotterdam

Eindelijk na 18 jaar weer een huldiging op de Coolsingel. Nadat het team op zondag 15 mei door aanvoerder Dirk Kuijt met hat-trick (3-1) landskampioen was geworden tegen Heracles, barstte het feest in Rotterdam los. Vrijwel direct na het laatste fluitsignaal sprongen de eerste Feyenoordsupporters in de hofpleinfontein.

De huldiging zelf zou op maandag 16 mei zijn. Al vroeg in de morgen stonden honderden supporters te wachten totdat de vakken op de Coolsingel open gingen.

Tegen 10.30 uur waren vrijwel alle vakken vol en stonden de uitbundige supporters vanaf de Westblaak tot aan de Hofplein te wachten totdat hun helden op het bordes zouden verschijnen. Om een reportage van de huldiging te bekijken klik dan hier.

Het Stadion Feyenoord De Kuip in Rotterdam 2017 | Cover

Interesse in een schitterende Feyenoord De Kuip in Rotterdam van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur ? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *