Black Friday Week 2020 acties MS Fotografie

Black Friday Week 2020 acties MS Fotografie

Op zoek naar de beste Black Friday Week 2020 deals van MS Fotografie? De officiële Black Friday Rotterdam valt dit jaar op vrijdag 27 november 2020. Alleen vanwege het coronavirus doen wij van MS Fotografie dit jaar weer ‘online’ mee aan Black Friday met allerlei leuke en exclusieve acties.

In het centrum van Rotterdam zal niet zoals afgelopen jaren dé stad veranderen in een heus shoppingfestijn tijdens de vierde vrijdag van de maand november. Maar daarentegen gelden alle Black Friday Week acties bij ons ‘online’ van maandag 23 november 2020 tot en met maandag 1 december 2020 in onze eigen shop en de Werk aan de Muur winkel.

Black Friday Week 2020 acties MS Fotografie | Cover

Black Friday Week acties:

  • Indien je twee Rotterdam 2021 Kalenders koopt en kortingscode VK-GRATIS gebruikt wordt er geen EUR 4,95 verzendkosten gerekend.
  • In samenwerking met Werk aan de Muur ontvang je 10% korting op alles in onze Werk aan de Muur shop.
  • Indien je een Workshop Nachtfotografie boekt krijg je een gratis Rotterdam 2021 Kalender of een Rotterdam Ansichtkaartenset naar keuze.

 

Interesse in één van deze drie Black Friday Week 2020 acties met schitterende foto’s van stadsfotograaf Marc van der Stelt? Kijk dan eens in onze shop of klik hierboven op één van de acties. Voor onze Rotterdam Kalender met mooie stadsfoto’s kijk dan eens hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *