Zonsondergang in Rotterdam | Rotterdam by Night

Zonsondergang in Rotterdam

De zonsondergang in Rotterdam is voor MS Fotografie een geweldige manier om de dag af te sluiten in onze mooie stad. Elke minuut nadat de zonsondergang veranderen de kleuren in de stad. De lichtjes in de gebouwen gaan aan en de sfeer veranderd op straat. Wij proberen altijd vanaf unieke locatie de stad op een zo’n perfecte manier vast te leggen.

Wij zijn voor deze editie van Rotterdam by Night op een mooie plek geweest met een geweldig uitzicht op de Willemsbrug, Erasmusbrug en het Noordereiland. Vanaf deze locatie is zelfs helemaal tot aan Midden-Delfland en de skyline van Den Haag te kijken. Er zijn nog meer geweldige plekken in Rotterdam waarvoor wij plannen maken om in de nabije toekomst te gaan bezoeken.

Stadsbruggen van Rotterdam

In eerdere editie brachten we al een ode aan de Erasmusbrug in Rotterdam. Alleen moeten we ruiterlijk toegeven dat we ook fan zijn van de andere twee stadsbruggen in Rotterdam. De oude De Hef en de pas opnieuw verlichte Willemsbrug staan bij ons ook hoog in het vaandel.

Als we alle kranten moeten geloven zal er in de toekomst nog een extra stadsbrug bijkomen. Het staat op dit moment 1-0 is voor de oostelijke variant, welke vanuit Feyenoord richting De Esch zal gaan lopen. We hopen uiteraard dat het ontwerp gedurfd en Rotterdam waardig zal zijn.

Interesse in een schitterende zonsondergang foto van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *