Wereldhavendagen 2014

Wereldhavendagen 2014

Eindelijk was het op 5, 6 en 7 september weer tijd voor de jaarlijkse Wereldhavendagen 2014 in Rotterdam. De organisatie had dit jaar een programma waar menig havenliefhebber van zou dromen. Vooral de Koninklijke Marine pakte enorm uit de komst van de publiekstrekker Karel Doorman, maar ook de Evertsen, De Zeven Provinciën en de onderzeeër Bruinvis. Al op donderdag stonden de liefhebbers aan de kade in Rotterdam om de aankomst van deze schepen te kunnen aanschouwen.

Op vrijdag en zaterdag waren vooral de demonstraties van Flybord Nederland, SAR, KNRM en de tugs Thamesbank en SD Jaboca geweldig voor het publiek. Ook speelde het geweldige weer daar zeker een rol bij. Aan de andere kant van de Maas gaven diverse bedrijven en instellingen uitleg over hun producten of konden de schepen bezocht worden. Op zaterdagavond werd er ook een grote vuurwerkshow gegeven welke natuurlijk ook vastgelegd is vanaf de Euromast.

Interesse in een schitterende Wereldhavendagen 2014 foto van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *