Wanddoeken vanaf nu ook met gouden frame

Wanddoeken vanaf nu ook met gouden frame

Bij MS Fotografie hebben we geweldig nieuws. We hebben ons assortiment verwisselbare wanddoeken uitgebreid met een nieuwe gouden frame kleur. Vanaf nu kan je jouw favoriete foto uit onze collectie bij Werk aan de Muur op verwisselbare wanddoek bestellen met een gouden frame. Voorheen kon je al kiezen uit de kleuren zwart, aluminium en wit, maar nu voegen we daar ook de kleur goud aan toe.

Goud is een prachtige kleur die een gevoel van luxe geeft en past perfect bij onze nachtfotografie met donkere details. Maar het kan ook een mooi contrast vormen met andere kunstwerken die je hebt hangen. De verwisselbare wanddoeken met een gouden kleur frame is een schitterende manier om jouw wanddecoratie naar een hoger niveau te tillen.

Voordelen verwisselbare wanddoek

Onze verwisselbare wanddoeken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en de frames zijn zorgvuldig gekozen om de kunstwerken perfect te laten uitkomen. Door het toevoegen van een gouden frame, geef je jouw wanddecoratie net dat beetje extra luxe uitstraling dat het verdient. Een wanddoek is sowieso een slimme keuze, want dit heeft diverse voordelen:

  • Het is makkelijk zelf aan te brengen.
  • Het is geluiddempend te maken.
  • Het wanddoek is binnen een paar minuten verwisseld voor een nieuw doek.
  • Het bespaard bij nieuwe trends, want een doek is los te bestellen zonder het frame.

Je kunt onze verwisselbare wanddoeken met een gouden frame eenvoudig bestellen via onze Werk aan de Muur-shop. Daar vind je ook onze uitgebreide collectie in verschillende maten en kleuren. Ook andere materialen zoals canvas, baklijst, acrylglas, hd metal, aluminium dibond, fotopapier, buitencanvas, ronde prints en meer.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze wanddoeken met gouden frame een prachtige toevoeging zal zijn aan jouw interieur. Het is een geweldige manier om jouw favoriete foto uit onze collectie te laten schitteren aan jouw muur. Interesse in een mooie verwisselbare wanddoek met gouden frame van nachtfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *