Rotterdam by Night | Augustus 2014

Rotterdam by Night | Augustus 2014

Afgelopen weekend was het zover om in het centrum van Rotterdam voor de inmiddels bekende serie Rotterdam by Night een aantal locatie van de lijst af te strepen. Na de laatste reportage komen er vrijwel dagelijks berichten binnen met locaties, tips en zelfs verzoeken om mee te gaan. Bedankt hiervoor en blijf ze doorsturen!

We hebben als eerste de Van Nelle Fabriek aan de Delfshavense Schie bezocht. De locatie dat sinds kort op de Unesco-lijst is geplaatst stond al een tijdje hoog op de lijst om gefotografeerd te worden.

Na de Van Nelle Fabriek zijn we doorgereden naar de oude ingang van Diergaarde Blijdorp, dat erg mooi verlicht is met groene neon-lampen en twee grote giraffen. Via een stop bij de Erasmusbrug zijn we naar De Kuip gereden waar we helaas nog net één foto hebben kunnen nemen i.v.m. hevige regenval.

Al met al is het een erg leuke avond geweest en de volgende data wordt op dit moment alweer geprikt om weer een stel locaties te bezoeken.

Interesse in een schitterende Rotterdam foto van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *