Fotoreis MS Fotografie naar Luxemburg

Fotoreis MS Fotografie naar Luxemburg

Het is alweer een tijdje terug dat ik in Luxemburg ben geweest, maar een fotoreis naar dit land is altijd iets bijzonders. Je kunt door de grote van het land in een korte tijd veel zien en dus ook veel meekrijgen.

De eerste dag van de reis kon ik al direct twee dingen van mijn wensenlijst afstrepen. De Schiessentümpel waterval in Müllerthal is echt iets wat je moet gezien hebben in Luxemburg. In de avonduren ook nog even naar Kasteel Fels in Larochette geweest om die vast te leggen.

De dagen daarna stond natuurlijk de stad Luxemburg en met name Kirchberg op het programma. Het hotel Meliã, Concertzaal en Fort Thüngen zijn hier bezocht. Ook het Kasteel Vianden, de Vlindertuin in Grevenmacher, Park Merveilleux in Bettembourg en het plaatsje Beaufort zijn zeker aan te raden om te bezoeken.

Als laatste op het programma was een uitstapje naar Trier in Duitsland (net over de grens), dit natuurlijk om de Tierer Dom te bezoeken voor mede het mooie plafond en het glas in lood.

Interesse in een unieke foto van schitterend Luxemburg van reisfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Eén reactie op “Fotoreis MS Fotografie naar Luxemburg”
  1. Pingback: Lancering reisfotografie door MS Fotografie | MS Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *