Omroep Hoeksche Waard nodigt MS Fotografie uit

Omroep Hoeksche Waard nodigt MS Fotografie uit

Omroep Hoeksche Waard nodigde MS Fotografie uit in de studio tijdens Hoeksche Waard Live Actueel. Het interview in het radioprogramma, wat onder presentatie van Bert de Wolf stond, is vanaf nu online terug te luisteren via de volgende link.

In de uitzending komt het uitbrengen van onze Rotterdam 2020 Kalender in de Hoeksche Waard aan bod. De verkoopadressen Boekhandel Edel in Numansdorp en Bruna in ‘S-Gravendeel en Oud-Beijerland waar onze kalenders te verkrijgen is. Ook vertellen we wat over de geschiedenis van ons bedrijf en hoe de kalender uiteindelijk in de Hoeksche Waard is beland.

We gaan ook in op de vele fotoreizen die MS Fotografie maakte naar het buitenland en waarvan wij weer canvassen verkopen via Werk aan de Muur. Als laatste komen er nog een aantal leuke weetjes over Marc van der Stelt aan bod.

MS Fotografie bij Omroep Hoeksche Waard Cover Small

Indien je dus meer over ons bedrijf of Marc van der Stelt te weten wilt komen dan luister dan snel het interview terug en kom alles te weten over het reilen en zeilen achter de schermen. Interesse in een schitterende foto van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *