MS Fotografie wenst u een gelukkig nieuwjaar!

MS Fotografie wenst u een gelukkig nieuwjaar!

Een gelukkig nieuwjaar. Als eerste willen we jullie namens MS Fotografie een heel erg gelukkig nieuwjaar toewensen en dat al jullie wensen en goede voornemens uit mogen komen. Het is inmiddels het derde jaar dat het nieuwe jaar in Rotterdam niet wordt ingeluid met een Nationale Vuurwerk Rotterdam. Of met een Nationale Droneshow.

Elk jaar kijken we graag nog even terug op het jaar met ons bedrijf. Een aantal foto’s van ons waren via Werk aan de Muur te zien in de uitzending van Weer Verliefd op je Huis op nationale televisie. Om het jaar helemaal goed te beginnen waren we op 1 januari weer te zien om 18.55 – 20.00 uur op SB6. De uitzending is hier terug te kijken.

We timmerden hard aan de weg samen met Werk aan de Muur, want via het internationale platform Art Heroes verkopen wij nu onze betaalbare wanddecoratie nu in 18 landen in Europa. Of je nu komt uit Nederland, België, Duitsland, Spanje, Frankrijk of Denemarken komt in al deze landen kunnen wij je van dienst zijn.


Rotterdam Kalender 2023

Ook brachten we weer een nieuwe editie van onze Rotterdam Kalender uit. Wil je ook een heel jaar lang, elke maand prachtige foto’s van Rotterdam aan jouw muur? Bestel dan via de onderstaande bestelknop of onze online winkel bij bol.com één van de honderden exemplaren van onze Rotterdam Kalender van 2022 die we nog hebben in verband met het sluiten van alle winkels.

 13,95+ In winkelwagen

We hopen uiteraard iedereen in het nieuwe jaar weer te mogen verwelkomen op onze website en alle sociaal media platformen zoals Facebook, X, Instagram, Pinterest en LinkedIN. Of bij één van onze schitterende workshops nachtfotografie.

Interesse in één van de schitterende foto’s van het Vuurwerk Rotterdam van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *