Het Nationale Vuurwerk 2020 in Rotterdam

Het Nationale Vuurwerk 2020 in Rotterdam

Als eerste willen wij jullie namens MS Fotografie een heel gelukkig nieuwjaar toewensen. Het Nationale Vuurwerk 2020 in Rotterdam had dit jaar weer pech dat er rond 17.00 uur mist de stad in trok en er vanaf onze fotolocatie helaas niks meer te zien was. We hebben daarom twee nog niet eerder vertoonde foto’s geplaatst.

Ook kijken wij natuurlijk graag even terug op een fantastisch jaar met ons bedrijf. We bouwden met ons team een kompleet nieuwe website met eigen webshop. Ook zijn we aan de slag gegaan om een hechtere band te creëren met onze vrienden, kennissen, volgers en zelfs een hoop fans.

Het heeft geresulteerd dat ons bezoekersaantal op de website maandelijks is gegroeid naar bijna 60.000 unieke bezoekers. Op alle sociaal media platformen zoals Facebook, X, Instagram, Pinterest en LinkedIN mochten we ook een hoop nieuwe volgers verwelkomen.

Onze Rotterdam Kalender van 2020 was wederom een enorm succes. Wil je ook een heel jaar lang, elke maand prachtige foto’s van Rotterdam aan jouw muur? Bestel dan via de onderstaande bestelknop één van de laatste exemplaren.

 13,95+ In winkelwagen

Rotterdam by Night Workshops

Als laatste zijn we enorm trots dat we met groot succes diverse workshops nachtfotografie hebben kunnen organiseren. In 2020 gaan we hiermee uiteraard verder en op 22 februari 2020 wordt de tweede workshop gegeven (eerste op 25 januari 2020 is uitverkocht), welke hieronder te boeken is.

 89,00+ Uitverkocht

We hopen uiteraard je in het nieuwe jaar weer te mogen verwelkomen op onze website en alle sociaal media platformen zoals Facebook, X, Instagram, Pinterest en LinkedIN. Of bij één van onze workshops nachtfotografie.

Interesse in één van de schitterende vuurwerk foto van het Nationale Vuurwerk van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Eén reactie op “Het Nationale Vuurwerk 2020 in Rotterdam”
  1. Pingback: De Rotterdamse Skyline vanuit de 10 mooiste plekken | MS Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *