Dag van de Architectuur 2019 in Rotterdam

Dag van de Architectuur 2019 in Rotterdam

De Dag van de Architectuur was ook dit jaar weer een enorm succesfactor. De combinatie van gouwe ouwe locaties en aangevuld met nieuwe deed het enorm goed. In vier gebieden verdeeld over de stad (Maritiem District, Lloydkwartier, Museumpark en Wilhelminapier) werden er speciale tours georganiseerd. Wij combineerde diverse gebieden met elkaar en zochten de pareltjes op waar ook wij zelf ook nog nooit waren geweest.

We bezochten onder andere het Oceaanhuis op de Westzeedijk. Ook in de Schiecentrale op de Lloydpier en het Room Mate Bruno Hotel op de Wilhelminapier op zuid namen wij een kijkje. Het Room Mate Bruno Hotel is gevestigd bovenop Foodhallen Rotterdam en is voorzien van een schitterend houten opbouw op het oude Pakhuismeesteren-pand. Vanuit hier kan je via diverse grote balkons de stad vanuit unieke punten bekijken en fotograferen.


Ook heb je vanuit het hotel een schitterend uitzicht op de Cruise Port Rotterdam. We hadden een beetje geluk, want tijdens onze tour lag de MS Rotterdam voor de laatste keer aan de Cruise Port Rotterdam. We waren net op tijd om deze nog zien te vertrekken. De door Rem Koolhaas ontworpen De Rotterdam is vanaf het dak ook met een uniek standpunt te bekijken.

Al met al was de Dag van de Architectuur 2019 weer een geweldige afsluiter van de Rotterdam Architectuur Maand. De organisatie kan met 60.0000 bezoekers totaal terugkijken op een enorm succesvolle vierde editie. In 2020 zal het lustrum gevierd worden en uiteraard zullen wij van MS Fotografie er zeker weer bij zijn.

Interesse in een unieke foto van de Dag van de Architectuur 2019 in Rotterdam van architectuur fotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Eén reactie op “Dag van de Architectuur 2019 in Rotterdam”
  1. Pingback: De Rotterdamse Skyline vanuit de 10 mooiste plekken | MS Fotografie

Reactie geven is niet mogelijk.