De binnenstad van Rotterdam | Rotterdam by Day

De binnenstad van Rotterdam

De binnenstad van Rotterdam is als je het ons vraagt één van de mooiste van Nederland. Wij bij MS Fotografie zijn natuurlijk enorm bevooroordeeld om hierover objectief te kunnen oordelen. Alleen in 2017 werd Rotterdam door CNN Travel uitgeroepen tot coolste stad. Ook schreven de The Huffington Post, Vogue en zelfs de reisgidsenmaker Lonely Planet zeer positief over de havenstad. Er zal dan wel een kern van waarheid inzitten denk we zo.

Om in deze nieuwe editie van Rotterdam by Day de stad op zijn mooist te laten zien hebben we diverse gave locaties geregeld. Alle locaties hebben mooi uitzicht op de binnenstad of de skyline om foto’s te maken. We zijn ook in de Van Nelle Fabriek geweest met een schitterend uitzicht vanuit de Tearoom op het Centraal Station Rotterdam. Het gebouw zelf is natuurlijk een architectonisch staaltje Rotterdamse architectuur.

Delftse Poort

Eén van de mooiste fotolocaties in Rotterdam is wat ons betreft het dak van de Delftse Poort in Rotterdam. Het gebouw met 151 meter hoogte is het op twee na hoogste gebouw van Nederland (na de Maastoren en New Orleans) en heeft en geweldig uitzicht op het dak van het Centraal Station Rotterdam.

We hebben het spaceship Centraal Station Rotterdam van bovenaf gefotografeerd zoals je hem waarschijnlijk nog nooit gezien heb. Ook het ss Rotterdam is vastgelegd vanuit wel een heel creatieve hoek zodat het net lijkt of het cruiseschip in een groene oase in Rotterdam ligt.

Al met al deze maand weer genoeg geweldige foto’s om te concluderen dat alles wat er over Rotterdam wordt geschreven door de buitenlandse pers meer als waar is. Interesse in een schitterende foto van de binnenstad van Rotterdam van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *