Wereldhavendagen 2016

Wereldhavendagen 2016

De Wereldhavendagen 2016 begon dit jaar eigenlijk al een beetje in de week voor het event zelf, want de aankomst van het offshoreschip de Aeolus van Van Oord en de vele schepen van de Koninklijke Marine was al een waar spektakel.

De vrijdagmiddag was voor ons het hoogtepunt van de Wereldhavendagen overdags omdat we van MS Fotografie mee mochten varen met de Polaris van Loodswezen en daarmee de demonstratie i.s.m. de helikopter van de kustwacht van enorm dichtbij hebben mogen meemaken.

Ook het straatje keren van de P&O Ferries “Pride of Rotterdam” op zaterdag met behulp van de Kotug-sleepboten was een waar spektakel. Er waren duizenden mensen naar de kades getrokken om het grote cruiseschip te zien keren.

Als laatste was de demonstratie van de Koninklijke Marine op zondag i.s.m. het schip Castor een waar genoegen om naar te kijken. Al met al kunnen we terugkijken op een schitterende Wereldhavendagen 2016.

Interesse in een schitterende havendagenfoto van evenementenfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *