Rotterdam by Day – Stad Rotterdam 2017

Stad Rotterdam 2017

Aankomende editie van Rotterdam by Day staat ditmaal in het teken van de Stad Rotterdam en haar diversiteit. Afgelopen maand zijn we op een bonte reeks van locaties geweest om daar de stad en zijn diversiteit vast te leggen. Als eerste waren we te vinden bij De Hef welke sinds begin februari weer in zijn volledigheid terug is geplaatst.

Ook zijn we op de Wilhelminapier geweest om daar speciaal de oude pakhuizen in contrast met de nieuwe woontorens te fotograferen. Het is mooi om te zien hoe het oude pakhuis van Pakhuismeesteren goed tot zijn recht komt tussen de grote kolossen zoals bijvoorbeeld de enorme toren De Rotterdam.

We kregen een tip van één van onze trouwe volgers van MS Fotografie dat we eens op een zaterdag in de Laurenskerk moesten gaan kijken. De kroonluchters aan het plafond zijn werkelijk schitterend en komen in deze oude kerk geweldig tot zijn recht.

De laatste jaren is het een komen aan gaan van grote cruiseschepen aan de Cruise Port Rotterdam. Wij zagen onder andere het Regal Princess en het MSC Preziosa, wat het vlaggenschip is van de Italiaanse rederij MSC Crociere welke voor het eerst in Rotterdam was.

De Maastoren

Op woensdag 5 juli waren wij van MS Fotografie uitgenodigd door Deloitte Nederland om de Maastoren van binnen te bekijken en mooie foto’s te schieten van het uitzicht op de skyline van Stad Rotterdam. Uiteraard gingen we op de uitnodiging in omdat de locatie al jaren hoog op onze wish-list staat.

We hadden een schitterend uitzicht op het Feyenoord De Kuip stadion in Rotterdam-Zuid. Ook genoten we van het uitzicht op het Noordereiland. De kleine zeilschepen op de Kralingse Plas waren zelfs te zien.

Interesse in een schitterende foto van fotograaf Marc van der Stelt van de Stad Rotterdam aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *