Rotterdam by Night | December 2016

Aida Prima in Rotterdam

De lichtjesmaand december is weer begonnen met wat geweldige uitzichten vanaf diverse hoge locaties in Rotterdam. Ook hebben we het cruiseschip AIDA Prima wat wekelijks in Rotterdam ligt gefotografeerd vanuit de Veerhaven met op de achtergrond de Wilhelminapier.

Vanaf het Inntel Hotel Rotterdam hebben we de Erasmusbrug en de Kop van Zuid vastgelegd. Uiteraard zijn we ook in de nacht op de Euromast geweest om daar het verkeersplein Droogleever Fortuynplein met alle lichtstrepen van de auto’s op de foto te zetten.

Zonsondergang

Als laatste hebben ook een paar mooie zonsondergangen kunnen fotograferen vanaf een hoog gebouw met een geweldig stadsgezicht over geheel Rotterdam. De geweldige paarse gloed en de silhouette van het de binnenstad is gewoonweg geweldig om te fotograferen.

Al met al een geweldige maand vol met foto’s van de skyline van Rotterdam. We hebben de foto’s gecombineerd met de grote cruiseschepen die aan de Cruise Port Rotterdam aanleggen. Ook zijn we al aan het kijken naar volgend jaar om iedereen te verrassen met nieuwe unieke plekken om de Binnenstad vast te leggen.

Interesse in een unieke panorama of stadsgezicht van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *