Rotterdam by Day | December 2016

Rotterdam Panorama

Rotterdam Panorama is het nieuwe onderdeel van MS Fotografie waarvoor wij afgelopen decembermaand mooie panorama’s van Het Park vanaf de Euromast in Rotterdam hebben gemaakt.

We spelen met deze foto’s in op de behoefte om stadsgezichten van Rotterdam in groot formaat aan of op de muur te hangen. Voor meer informatie en onze gehele collectie panorama’s van Rotterdam klik dan hier.

Ook zijn we in de Veerhaven geweest om een unieke van het cruiseschip AIDA Prima te maken. Het schip wat elke week in Rotterdam ligt aan de Cruise Port Rotterdam blijft leuk om te fotograferen.

Zonsopkomst

Als laatste hebben we twee dagen achter elkaar foto’s gemaakt van de geweldige zonsopkomst in de Rotterdamse Waalhaven. De geweldige oranje gloed en de silhouette van het uitzicht op de Lloydkade, Schiecentrale en de Euromast is gewoonweg geweldig. We zijn dan ook regelmatig hier te vinden om vroeg in de ochtend wat weerfoto’s te maken.

Interesse in een unieke Rotterdam Panorama of skyline foto van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *