Rotterdam Make it Happen | Rotterdam by Night

Rotterdam Make it Happen | Rotterdam by Night

Rotterdam Make it Happen is sinds 2014 de slogan van de stad Rotterdam. Een stad waar de handen uit de mouwen steken en altijd hard werken hand in hand samen gaan. Ook MS Fotografie hanteert dit motto en probeert samen met diverse partners te laten zien hoe geweldig de stad is.

We doen dit door de stad op unieke wijze vast te leggen op een manier zoals je nog nooit heb gezien. Of het nu is door te fotograferen bij noodweer met onweer en donkere wolken. Of als het 6-sterren luxe cruiseschip Scenic Eclipse een paar dagen in Rotterdam ligt en we in de nacht erop uit trekken om het schip vast te leggen.

Ook zijn we in Rotterdam Ahoy geweest (medepartner van Rotterdam Make it Happen) waar we mochten fotograferen in de grootste en lege evenementenhal. Inmiddels is afgelopen vrijdag bekend geworden dat het Eurovision Songfestival 2020 in deze schitterende locatie gegeven gaat worden.

Erasmusbrug

We hebben al veel over de Erasmusbrug geschreven in de afgelopen jaren. Ook hebben we enorme hoeveelheid aan foto’s gemaakt, maar we hebben onszelf uitgedaagd om wat andere foto’s dan anders te maken.

Onder andere een doorkijkje vanonder de brug op de 139 meter hoge geknikte asymmetrische stalen pyloon en vanaf de trambaan de gehele brug inclusief de rijbanen. Ook een uitzicht met restaurant Prachtig Rotterdam en het Inntel Hotel Rotterdam Centre met de Leuvehaven in Rotterdam.

Interesse in een unieke foto van de stad Rotterdam van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop. Voor onze Rotterdam Kalender met schitterende Rotterdam by Night foto’s kijk hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *