Rotterdam by Night | Oktober 2016

Rotterdam by Night | Oktober 2016

We zijn er weer met een nieuwe editie van Rotterdam by Night. De maand september wordt meestal bij MS Fotografie overgeslagen omdat we altijd reportages maken  op de Wereldhavendagen en Open Monumentendag in Rotterdam. In de eerste week van oktober zijn we vroeg in de ochtend bij het SS Rotterdam geweest en hebben daar het schip met de bekende schroef op de rotonde bij de ingang vastgelegd.

Ook hebben we de Erasmusbrug uit twee geweldige hoeken kunnen fotograferen met een lange sluitertijd. De foto’s komen hiermee mooi tot zijn recht omdat er dan lichtstrepen van de auto’s en trams op de foto’s terugkomen. Het wekelijkse terugkerende cruiseschip Aida Prima hebben we in de nacht samen met de Wilhelminapier op de foto gezet.

Uiteindelijk zijn we ook nog naar twee mooie unieke plekken in Rotterdam geweest om de Rijnhavenbrug en het uitzicht op de skyline van Rotterdam te fotograferen. Al met al een aardig eerste week met goed weer om in de nacht te fotografen.

Interesse in een schitterende nachtfoto van Rotterdam van stadsfotograaf Marc van der Stelt aan uw muur? Kijk dan eens in onze Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *